Verifica aerul pe care il respiri cu un dezumidificator

Posted by

Imi vine sa plang cand vad ca se apropie din nou vara. Si nu mi-e de altceva decat de caltura insuportabila pe care trebuie sa o suport in momentele in care eu sunt hotarata sa lucrez la rochiile mele. Cu alte cuvinte spun ca pe timp de vara atmosfera se cam incinge in acea incapere in care eu ma apuc de munca pentru rochite si bluzite. Nu-mi vine sa cred ca voi fi nevoita sa trec prin asta si anul acesta. Dar asa cum am discutat si cu ai mei le-am propus ca in acest an sa ne achizitionam un dezumidificator astfel incat si tatei sa ii fie mai usor sa respire.

Poate ca pana acum nu am avut ocazia sa va spun dar, tatal meu are astm si cum temperatura aerului se modifica sau caracteristicile acestuia se modifica am vaga senzatie ca in scurt timp isi da duhul. Pe de alta parte nu-mi place sa-l vad ca se chinuie in acest fel si de obicei vreau sa ii vin in ajutor nu sa ii fac si mai mare rau. Si cum zilele astea am avut niste zile confuze in ceea ce inseamna activitate, dar si temperatura aerului de afara mi-am zis ca trebuie sa fac ceva pentru a imbunatatii calitatea vietii tatalui meu.

Nu-mi vine sa cred ca sunt atat de multe lucruri de care trebuie sa tii cont cand esti bolnav si mai ales atunci cand nu poti sa respiri. Fara sa mai stau pe ganduri mi-am facut o lista cu toate detaliile pe care le-am gasit despre fiecare dezumidificator in parte. Pana la urma m-am oprit la cel electric intrucat mi se pare mie mai eficient. Nu sunt o specialista, dar asta nu inseamna ca nu ma pot informa.

In plus de asta imi place sa descopar lucruri noi, chiar daca uneori imi prind urechile intre atatea informatii noi, care mai de care mai ciudate. Si pentru ca intotdeauna am mereu nevoie de a doua si a treia opinie nici nu-mi vine sa cred ca toate vocile intalnite pe acest subiect duc catre acelasi lucru – dezumidificator electric.

Pana la urma nu-i chiar atat de rea chestia asta ca sa pot spune ca ma deranjeaza si parca imi face placere sa stiu ca in casa mea lucrurile sunt in ordine si nimeni nu este afectat de ceva sau cineva. Insa tot ma sperie aceste schimbari mult prea rapide ale vremii de afara.