Alte variante de rochite

Posted by

De curand mama mea mi-a propus un alt tip de rochite. Cel putin in privinta hainelor stie foarte bine cum ma poate ispitii sau cel putin eu ii ofer aceasta senzatie ciudata. Poate ca ar fi trebuit sa iau toate lucrurile in serios atunci cand i-am spus ca vreau sa imi realizez singurica propria colectie de hainute. Nu vreau sa par o fiinta lipsita de respect fata de mama mea, dar nici nu vreau sa-i las prea multa libertate asupra alegerilor pe care eu am de gand sa le iau.

Nu mi-am dorit niciodata o viata sufocanta, dar parca nici nu-mi doresc o viata lipsita de interes, de activitate si de acea doza de adrenalina pe care mi-o confera activitatea mea de a crea diferite articole vestimentare. Uneori am senzatia ca ma topesc sub asaltul acestor detalii si nici nu vreau sa schimb catusi de putin aceasta situatie. De aceasta data mama ma ispiteste sa creez rochite pentru micile domnisoare.

De fapt i-a venit aceasta idee dupa ce una din verisoarele mele a adus pe lume o papusa de fetita. Si cum nu prea imi place sa vorbesc despre familia mea ma rezum la a va spune ca deja am inceput sa schitez diferite rochite pentru bebeluse. Ce-i drept pentru aceasta munca istovitoare aveam nevoie si de ceva inspiratie, dar si de modele care sa-mi dea de gandit.

Cu alte cuvinte am fost nevoita sa caut rochii de dimensiuni mici si foarte mici. Ceea ce mi s-a parut cu adevarat interesant a fost faptul ca nu mi-a luat mult timp pana ce am fost atrasa de aceste lucrusoare minuscule. Cred ca mai mult ma atrage ideea in sine si mai cred ca daca as avea rabdare suficienta lucrurile ar deveni putin mai frumoase si mai placute. Placute in sensul ca mi-ar fi mult mai usor sa realizez rochite in loc de rochii, dar asta cred ca ar fi cu totul si cu totul o alta tema de discutat.