Trei modalitati de a ii face o surpriza cuiva drag

Posted by

Sunt multe posibilitati de a surprinde pe cineva drag si in ziua de azi ai nenumarate metode de a face asta, in functie de cat de bine il cunosti de ce sti ca isi doreste poti sa ii faci un cadou care sa il bucure si care sa ii si fie util totodata.

1. Cosuri cadou

Daca avem in vedere sa facem o surpriza placuta unei domnisoare (sau doamne) atunci recomandarea mea e sa va uitati dupa cosuri cu cadouri, acestea vor fi intotdeauna pe placul danselor si vor aprecia gestul.  Desigur exista cosuri cadou pentru barbati si sunt si acestea foarte apreciate daca contin un Whisky fin sau alte produse apreciate de un barbat. In afara de asta in mediul corporate unde poate nu cunosti foarte bine perasoana poate fi un cadou apreciat si care te scuteste de multe batai de cap.

Oricum ar fi, probabil aceste cosuri vor fi cel mai apreciate de catre femei si e bine ca sa contina neaparat ciocolata, dulciuri si alte bunatati de care doar ne bucuram cu toate atunci cand le primim. Bineninteles nu trebuie sa lipseasca dintr-un asemenea cos nici florile sau un animalut dragut de plus pe care il va tine alaturi de ea vreme indelungata.

2. Carduri cadou

Trebuie sa ne gandim si la persoanele de sex masculin. Acestea probabil vor aprecia mai putin un cos cu cadouri si vor aprecia mai mult posibilitatea de a isi cumpara ei singuri ceea ce isi doresc, asa ca tot ce trebuie sa aflati este magazinul preferat si sa verificati daca acesta are vouchere sau carduri cadou. Ca si in cadrul recomandarii de mai sus, vreau sa precizez ca exista si magazine de parfumuri sau haine care au astfel de carduri cadou, deci probabil se preteaza foarte bine si pentru femei dar cumva la femei acest cadou este unul mai impersonal asa si poate mai putin apreciat. La barbati oricum ei vor sa isi cumpere ce vor ei, sa fie ei „sefu” si atunci se potrivesc mai bine. Daca le faceti cadou un voucher de la un magazin de electronice sau al unui hobby pe care stiti ca il are, cu atat mai mult se va bucura din plin.

3. O minivacanta de o zi

Este un cadou care aduce multa relaxare, bucurie si satisfactia timpului petrecut impreuna. Nu este un cadou fizic precum cele doua exemple date anterior dar uneori amintirile raman o viata si sunt mult mai apreciate decat obiectele efemere. Fie ca iesiti la o piscina, la un restaurant sau doar la iarba verde, astfel de lucruri sunt apreciate de cel drag si raman in amintirea lui.

Probabil veti spune ca o astfel de vacanta trebuie pregatita din timp dar nu e deloc asa, pur si simplu de multe ori poti alege pe moment destinatia fie ca e un loc in care deja ai mai fost (un restaurant, un parc de distractii, etc) sau e un loc nou pe care vrei sa il descoperi.