Modalitati prin care sa iesi in evidenta

Posted by

Uneori ne dorim atat de mult sa fim diferite, sa fim sofisticate si in acelasi timp complexe, incat uitam sa mai fim noi insine. Si nu este de mirare ca ajungem la un moment dat in care ne panicam si ne simtim de parca nu am fi noi, de parca lucrurile din jurul nostru nu ar fi existat si pana acum. Si mai mult decat atat uitam cum trebuie sa ne manifestam, uitam ca lucrurile se schimba in fiecare clipa, iar noi trebuie sa fim pregatite pentru astfel de lucruri chiar daca ne convine sau nu.

Prin urmare nu trebuie sa faci anumite lucruri doar pentru a iesi in evidenta. Poti pur si simplu sa te porti normal si firesc, chiar daca vrei sa surprinzi cu cea mai buna coafura, cu cea mai buna rochie sau cu cei mai buni pantofi din dotare. Iar acestea sunt doar cateva dintre elementele cu care deseori persoanele de sex feminin incearca sa iasa in evidenta.

De asemenea pe langa coafura putem pune si cateva accesorii moderne, de vara, cum ar fi un set de bratari nautice, menite sa ne macheze independenta, sa ne faca diferite si sa aratam ca suntem o femeie moderna, de actiune caruia ii place spiritul de aventura si libertatea.

Bineinteles ca nu trebuie sa bagam toate doamnele si domnisoarele in aceeasi oala, mai ales ca o buna parte dintre ele nu sunt interesate de aceste lucruri. De asemenea stim ca majoritatea schimbarilor survin atunci cand domnisoarele isi doresc ceva anume si in mod special. Si de cele mai multe ori aceste lucruri se intampla deoarece cele mai multe domnisoare sunt intr-o continua competitie, mai ales daca au si motive serioase sa faca aceste lucruri.

Nu cred ca trebuie sa va mai imaginati motivele lor, mai ales ca de cele mai multe ori acestea sunt legate de aspectul lor fizic, de vestimentatia lor si de lucrurile pe care le detin. Stiu ca sunt persoane care nu inteleg aceste lucruri si sa fiu sincera nici eu nu prea inteleg mare lucru din competitia acestor domnisoare sau poate ca este doar o simpla modalitate prin care sa iasa in evidenta: machiaj, tinuta, pantofi, exact ca in imaginile de mai jos.

Avand in vedere ca e vara si ca stam mai mult la plaja, probabil e mai greu sa ne diferentiam de cele din jur prin hainele pe care le purtam si atunci cred eu ca coafura si bratarile sunt metode foarte bune de a ne diferentia pe plaja sau la piscina.