Torturi ce au design asemanator cu cel al rochiilor

Posted by

Nu credeam vreodata ca am sa ajung sa vorbesc despre anumite torturi ca despre unele articole vestimentare. Si uite ca astazi am sa scriu si despre acest subiect, caci din cate am observat sunt cateva modele de design ale unor torturi ce aduc mai mult a imprimeuri pentru diferite rochite. Sau mai bine spus reprezinta broderia pentru rochite. Ma uitam cu un interes aparte de acele tipuri de tort ce au o multime de flori care stau rasfirate la suprafata si ma intrebam daca acele flori sunt comestibile, deoarece unele dintre ele chiar au un aspect identic cu al unei flori reale.

In fotografiile pe care le-am ales pentru a vi le prezenta am avut senzatia ca in loc sa privesc un tort as privi designul pentru o rochie. Si cum poate v-ati obisnuit deja cu modul meu de a interpreta lucrurile, chiar ma gandeam ca poate toate aceste lucruri sunt doar in mintea mea. Dar pentru a intelege cu exactitate despre ce eu va scriu aici cred ca mai bine v-as arata pozele si apoi voi mai adauga cateva idei despre acestea.

Oricat de mult mi-as dori sa ma abtin de la comentarii imi dau seama ca nu pot face asta, mai ales atunci cand privesc catre poza ce reprezinta un tort incarcat la baza si cu o imensa funda. Parca ar fi o rochie din acel tip sirena ce este plina de fulgi la baza si cu diverse funde si accesori pe materialul rochitei. Ba mai mult decat atat nici poza din mijloc nu este prea departe cu acel sirag de flori de parca zici ca sunt adevarate.

Uneori chiar ma intreb de unde se tot inspira acesti designeri pentru a realiza toate aceste capodopere. Poate ca daca as avea timp suficient la dispozitie lucrurile ar sta cu totul si cu totul altfel, dar cum acest lucru nu este posibil, chiar ma intreb oare ce pot face. Si cand spun ca in mintea unui designer se pot afla multe lucruri ciudate, ei bine in aceste poze puteti observa cateva din gusturile anumitor designeri.