Cat de importante unt accesoriile de par?

Posted by

Dupa o prima intalnire cu verisoara mea dupa mult, mult timp mi-am dat seama cata dreptate avea in privinta acelor accesorii de par. Ultima data cand am discutat despre asta mi-a spus ca as putea sa realizez fara probleme tot felul de podoabe, mai ales ca am rabdarea necesara pentru a lucra la acestea. Pana sa-i mai spun ceva mi-a ratat cateva fotografii cu cateva tipuri de coafuri simple ce nu aveau nici un fel de accesoriu si care nu ma atrageau deloc.

Apoi a binevoit sa-mi arate exact aceleasi coafuri, dar avand ici pe colea cateva accesorii si desi nu imi place sa recunosc acestea erau mult mai dragute decat primele. Cam asta a fost motivul pentru care am inceput sa confectionez diverse accesorii de par.

Pana la urma nu sunt chiar atat de greu de confectionat, numai ca am nevoie de foarte mult timp liber, pe care sincera sa fiu nu stiu daca voi reusi sa il am vreodata. Dar atat timp cat exista speranta trebuie sa ma axez pe acest lucru.

https://www.youtube.com/watch?v=Y-yQdaIB9tU

Dar poate ca ar fi mult mai bine sa va spun de ce eu am ales sa apelez la acele accesorii de par:

  • sunt mereu cool;
  • dau o alta incarcatura coafurii indiferent daca aceasta este una simpla;
  • au un aspect foarte placut;
  • asortate cu nuanta parului pot avea un efect foarte important;
  • sunt mereu la indemana si nu au un pret foarte ridicat;

Inca nu sunt sigura ca pot face fata acestei noi provocari, dar am sa incerc pentru inceput sa-mi achizitionez cateva astfel de accesorii pana am sa ma obisnuiesc sa e folosesc in par. Dupa aceea daca ar fi cazul voi incerca de ce nu sa realizez si eu macar cateva pentru verisoara mea si nu pentru a e comercializa. Nici nu vreau sa ma gandesc ce se va intampla daca imi vor reusi primele mele accesorii de par. Cu siguranta voi ramane fara ele de asta sunt sigura si nici ca voi putea sa-mifac alte planuri referitor la ele.