Te-ar atrage o tinuta cu broderie?

Posted by

Am observat ca intr-o oarecare masura femeile sunt foarte atrase de acele tinute cu broderii. Fie ca vorbim de broderia simpla sau fie ca vorbim despre acea broderie realizata manual cu ajutorul acului de cusut sau brodat, dupa caz. Cred ca o buna parte la acest capitol li se atribuie nuantelor sau de ce nu formelor brodate pe diferite tinute. Fie ca vorbim despre tinutele doamnelor sau ale domnisoarelor sau fie ca intr-un final amintim de tinutele celor mici, toate acestea au cateva elemente brodate care sa le dea un aspect cat mai atractiv.

Bineinteles lucrurile stau cu totul si cu totul altfel cand vorbim despre tinutele elegante si rafinate. Este foarte posibil sa nu intelegem de ce ne dorim in mod expres anumite tinute sau este posibil ca la un moment dat sa ne intrebam de ce ne dorim fix acele tinute care sunt mai sofisticate si greu de gasit pe piata sau in anumite magazine. Chiar daca nu ne putem explica aceasta stare suntem atrase sa achizitionam acele tinute si mai mult decat atat sa intelegem ca lucrurile nu sunt chiar atat de sofisticate pe cat le credeam la inceput.

Cu toate astea cele mai mai placute si mai desavarsite broderii le puteti gasi pe rochiile de mireasa. Bineinteles tot pe aceste rochii puteti observa si complexitatea acestora, dar si nenumaratele forme de broderie, pe care le gasiti pe astfel de articole vestimentare. E adevarat ca unele sunt atat de complicate si de complexe incat cu greu poti sa le tii pasul sau sa intelegi adevarata forma a acestora.

Pe de alta parte am putea aduce in discutie si materialul utilizat pentru brodarea diverselor forme, caci desi nu vrem sa recunoastem acesta este cel care are cel mai mare tribut, in special pentru rochiile de mireasa. Bineinteles ca nu trebuie sa uitam nici de capacitatea acelor persoane ce au brodat acele rochii si nici de finetea cu care acestea s-au obisnuit sa brodeze tinutele vestimentare, indiferent de natura lor.