Obiecte care sa nu-ti lipseasca din casa

Posted by

Se spune ca in locuinta fiecareia dintre noi apar fel si fel de lipsuri. Pe unele le iei destul de in serios, iar pe altele incerci sa le tratezi cu o oarecare raceala si de ce nu detasare. Am observat ca majoritatea doamnelor intra in panica atunci cand ceva din casa lor lipseste sau cand din nefericire isi dau seama ca s-a deteriorat sau stricat ceva important pentru ele.

De altfel cele mai multe dintre aceste persoane, ce sunt hotarate sa aiba un camin perfect, pun foarte mare pret pe tot ceea ce inseamna obiecte necesare pentru pregatirea mesei. Fie ca vorbim despre musafiri la masa sau doar isi doresc sa pregateasca ceva special pentru familiile lor, acestea sunt foarte atente la detalii. Iar genul de detalii pe care le amintim aici sunt legate de vesela, tacamuri, pahare si de ce nu de nenumaratele servete ce vin in intampinarea acelor persoane ce tin la mobila din dotare.

Ba mai mult decat atat am cunoscut persoane de sex feminin care erau disperate pentru simplul fapt ca nu-si gaseau servetele preferate pentru farfurii. De altfel de-a lungul timpului am vazut fel de fel de servete pentru masa, unele mai frumoase decat altele. Insa eu una am fost atrasa de cateva servete realizate manual. Si asta pentru ca in mare parte imi plac lucrurile realizate manual mai ales crosetate.

Nu stiu cate dintre voi pun pret pe astfel de obiecte, dar e bine de stiut ca in mare parte si acestea sunt la fel de pretentioase ca oricare altele. Cat in privinta servetelor am observat ca se merge foarte mult pe acele modele cat mai simpliste si din materiale cat mai naturale. Cred ca in mare parte daca obiectele de la masa ar fi putin mai diversificate cu siguranta doamnele vor accepta si altfel de servete, de exemplu cum sunt si cele din imaginile de mai jos.