Cat timp petreci in oglinda pentru aranjarea parului tau?

Posted by

Sunt curioasa sa aflu cam catre dintre voi pierde suficient timp in oglinda pentru a-si aranja parul sau pentru a incerca sa-si faca o oarecare coafura? Am observat ca sunt suficiente domnisoare care isi petrec cateva momente bune in oglinda in incercarea de a-si aranja parul. Stiu ca in toata aceasta situatie nimic nu pare ceva iesit din comun sau poate ca noua, persoanelor de sex feminin nu ni se pare nimic iesit din comun.

Insa pentru cei ce privesc acest lucru din afara, timpul petrecut in oglinda, in functie de acesta pare o prostie. Ba mai mult decat atat sunt destule persoane care nu inteleg de ce femeile nu folosesc acest timp pe ceva mult mai constructiv in viata lor. Se poate spune si asa, se poate spune ca noi femeile avem timp la indemana pe care din pacate nu il folosim corespunzator.

De aceea de foarte multe ori avem tendinta sa ripostam exact atunci cand nu trebuie. Chiar daca stim ca majoritatea timpului il pierdem pe lucruri, pe care nu le folosim la intensitate maxima sau doar care ne ajuta sa scapam de anumite stari nu suntem in stare sa reducem din acest timp pentru lucruri cu adevarat importante carora sa ne dedicam.

Cam asta se intampla cu noi femeile, mai ales atunci cand petrecem timpul in oglinda si in majoritatea cazurilor uitam de notiunea lui, uitam de ceea ce ar fi indicat sa facem si mai cu seama uitam ca ne putem folosi timpul in beneficiul nostru, nu in defavoarea noastra. Stiu ca poate suna ciudat acest lucru, dar daca iti doresti sa ai parte de o coafura moderna nu crezi ca ar fi cazul sa vizitezi putin coaforul sau un expert in aranjarea parului pentru a-ti economisi timpul? Aceasta ar fi una dintre rezolvarile pe care le poti lua in serios, mai ales daca esti in criza de timp si ai alte lucruri de facut mult mai importante.