Te-ai gandit sa-ti accesorizezi hainele?

Posted by

Deseori avem senzatia ca toate lucrurile, in special articolele vestimentare, pe care le privim in jurul nostru, la prietene, apropiati sau doar trecatori sunt noi. Insa ar trebui sa ne gandim si la faptul ca anumite articole vestimentare sunt doar accesorizate cu cateva elemente noi. Nu stiu daca ai vazut si tu, dar atunci cand adaugi cateva elemente noi la articolele vestimentare pe care le aveai deja, totul se schimba in perspectiva acelui articol vestimentar.

Ideal ar fi ca toate persoanele de sex feminin ce isi doresc haine noi sa se gandeasca ce pot face pentru a putea imbunatati aspectul acelor haine pe care le au deja. Si este posibil sa observati ca cele mai multe domnisoare si-au cumparat numeroase articole vestimentare si nu mai au unde sa le mai aseze.

Cu siguranta acest lucru l-ati observat si la persoanele de sex feminin din familia voastra sau chiar la voi, haine impachetate si puse pe ici pe colo pentru ca nu mai aveti spatiu pentru ele in sertare sau in dulapurile voastre. Intr-un final va veti da seama ca nu toate lucrurile sunt de aruncat si ba mai mult de atat o sa va faca placere sa le repurtati dupa ce le veti accesoriza.

Cu ce puteti accesoriza hainele?

Am putea spune ca sunt suficiente metode pentru a putea accesoriza aceste haine. Mai cu seama cateva metode pe care le puteti incerca sunt urmatoarele:

  • broderia realizata direct pe haine cu acul de brodat (ac de cusut manual, mult mai subtire si foarte fin, astfel incat tesatura sa nu se sparga atunci cand coaseti);
  • broderiile crosetate aplicate pe haine (broderiile se pot realiza separat, ca mai apoi sa le puteti coase pe diverse articole vestimentare pe care le aveti in dotare);
  • sa modificati hainele astfel incat sa le puteti personaliza fara nicio problema;

Ar fi ideal daca a voastra creativitate v-ar indemna sa faceti lucrurile in felul vostru si sa nu aveti parte de lucruri copiate. Ba mai mult decat atat ai putea incerca acele broderii in care sa-ti pui amprenta. Nu e cine stie ce de munca, dar cu siguranta e mult mai bine decat sa-ti achizitionezi alte haine noi. In plus e mult mai rentabil asa decat sa iti cumperi altele noi, pretul este mult mai rezonabil daca faci din hainele vechi unele noi.