mart. 16

In pas cu moda in orice moment

In pas cu moda in orice moment

Uneori pare atat de greu sa tii pasul cu moda, incat ai senzatia ca te plafonezi si nu mai poti face nimic. In plus de asta de la an la an trebuie sa fii pregatit in cazul in care trendul se schimba major, iar ceea ce ti-ai achizitionat in acest an trebuie sa schimbi anul viitor. Daca stam sa privim aceste lucruri per ansamblu vom observa ca toate aceste detalii nu fac altceva decat sa ne incurce putin existenta. Dar avand in vedere ca majoritatea persoanelor cad prada modei nu prea avem ceva de retusat cu privire la acest aspect.

Poate cine stie sa jucam la ruleta, jocul de ruleta, pe care il are Vlad casino si sa speram ca acolo vom catiga atat de mult incat sa ne permitem orice. Iar chestiunea asta pare a fi cea mai fantazista avand in vedere ca nu de fiecare data poti fi norocos, ba din contra e posibil sa nu ai noroc nici macar o singura data. Si sa nu ne mire ca mai degraba se intampla acest lucru decat celalalt. Indiferent cat de mult ne place sau nu trebuie sa avem in vedere ca anumiti factori nu prea sunt in concordanta cu stilul nostru.

Astfel spus daca vei dori sa iti achizitionezi o rochie in trend, dar care nu vine bine pe tine, mai bine optezi pentru un alt tip de tinuta. Sau daca vrei neaparat sa ai parte de rochia respectiva ai putea sa indraznesti sa o modifici dupa dimensiunile tale pentru a-ti veni bine. De preferat ar fi ca mai toate domnisoarele sa ia in calcul toate aceste lucruri si sa se bucure de toate articolele vestimentare indraznete pe care si le doresc.

Oricum toate aceste lucruri nu scot in evidenta decat faptul ca uneori achizitionam atat de multe produse incat ne dam seama ca nu mai avem ce face cu ele sau le utilizam doar o singura data si gata. Cam asta se intampla cu toate lucrurile pe care ni le dorim si din pacate unii dintre noi nu constientizeaza ca toate acestea in timp isi vor pierde valoarea si nu veti mai avea ce sa faceti cu ele. Insa fiecare stie ce are mai bine de facut atunci cand facem referiri la diversele aspecte legate de moda.

‚Äč