Pregatiri pentru una dintre cele mai importante zile

Posted by

Poate ca una dintre cele mai importante perioade ale unei viitoare sotii este chiar perioada de dinaintea celei mai importante zile din viata ei. Si asta nu doar pentru ca este o perioada extrem de spectaculoasa cu diverse stari si transformari, ci mai degraba trebuie sa se descurce cat mai bine in alegrea celor necesare. Si dupa cum stiti si puteti intelege, aceasta perioada necesita foarte multa rabdare, echilibru si incredere in sine.

Si poate ca partea cea mai dificila apare atunci cand vine vorba de rochia de mireasa, invitatiile de munta, meniul si de ce nu alegerea fotografilor. Sunt de apreciat acele persoane de sex feminin care isi pot pastra cumpatul pana la final de prioada si chair si in timpul acelei zile foarte intensa. Insa un moment aparte il reprezinta alegrea acelor invitatii nunta vintage sau mai mult decat atat acele invitatii nunta poza mirilor, care din cate am observat sunt foarte cautate de majoritatea mirilor.

Pe de alta parte sa nu uitam nici de diferitele mesaje ce apar pe invitatii si ele sunt destul de importante, chiar daca personele de sex masculin nu dau foarte multa importanta acestui fapt. De fapt s-ar putea ca o parte dintre partenerii vostri doamnelor sa nu fie atrasi de nicio astfel de etapa a pregatirilor, dar asta nu inseamna ca nu o sa va ajute in aceste pregatiri. Pana la urma cel mai important este sa strabateti aceasta perioada plina de ingrijorari si o parte de stres impreuna, caci nu este ziua cea mare doar a doamnei sau a domnului, ba din contra aceasta zi trebuie sa fie la fel de importanta pentru amandoi.

Insa trebuie sa recunoasteam ca doamnele sunt putin mai isterice decat domnii, deoarece ele tin foarte mult la fiecare detaliu in parte, chiar daca acest lucru le ocupa foarte mult timp si mai mult decat atat aparent devine stresant pentru ambii parteneri. Cu toate astea o noua runda de discutii va aparea in jurul alegerilor facute cu privire la fotografi.

Nu stiu daca voi ati observat o astfel de discutie cu privire  la acest subiect, dar sunt destule persoane care nu se inteleg la acest punct. De fapt ar mai fi unul la fel de interesant daca stam sa ne gandim si acela este legat de aranjamentele florale, buchetarele, dar si de tort. Toate acestea nu fac decat sa sporeasca stresul pe care il poate avea o doamna. Si cu toate astea piesa de rezistenta o reprezinta rochia de mireasa.

Nu cred ca in aceasta situatie mai avem ceva de adaugat, mai ales ca majoritatea domnisoarelor sunt foarte mofturoase atunci cand vine vorba de tinute. Cu atat mai mult pretentiile sunt si mai mari cand vorbim despre o rochie de mireasa si despre toate accesoriile acesteia. Cred ca majoritatea barbatilor s-au obisnuit cu asta, in special cu mersul la cumparaturi ori pierdut timpul prin nenumarate magazine de imbracaminte. Si cum ar fi si normal acestia vor fi nevoiti sa ne suporte toate aceste obiceiuri ce pe acestia nu ii incanta foarte tare.