Surprizele relatiilor de prietenie de lunga durata

Posted by

De fiecare data cand te gandesti la modul in care vrei sa-i surprinzi pe ceilalti iti trec prin minte o multime de optiuni. Dar cred ca cele ce par oarecum nebunatice, mai ales daca vorbim despre ziua de nastere a prietenelor, sunt acele mici „surprize” pe care le poti achizitiona dintr-un sex shop. Iar in aceasta lista vei gasi si vibratoare, si orice tip de lenjerie provocatoare, dar si multe altele. Insa tipul acesta de „surprize” nu mai sunt imprevizibile si oarecum ar trebui schimbata putin metoda.

Dar cu siguranta cele mai frumoase surprize sunt acele momente pe care le petreceti impreuna si despre care aveti ce povesti. Cu toate ca multe doamne si doamnisoare nu vor fi de aceeasi parere ca si mine se prea poate ca din simple discutii sa ajungeti la lucruri marete. Pana la urma cele mai bune idei vin atunci cand iti servesti cafeaua sau masa alaturi de persoanele dragi si importante pentru tine.

Pana si iesirile in parc sau sesiunea de cumparaturi din diferite magazine au scopurile lor. Cu cat petreceti mai mult timp impreuna cu atat veti stii ce va doriti pe viitor, poate cine stie va veti face o afacere sau veti deveni voluntare pentru anumita cauza. Si cu toate astea prietenele bune stiu foarte multe lucruri unele despre celelalte, ceea ce poate fi extraordinar atunci cand vrei sa realizezi anumite surprize.

S-ar parea ca unele dintre aceste surprize vor fi foarte utile, altele nu pe gustul vostru, dar intr-un final veti impartasi momente impreuna. Indiferent de complexitatea lucrurilor intotdeauna va exista timp pentru cele mai bune prietenii si intotdeauna lucrurile vor evolua intr-un sens pozitiv. Bineinteles aici ar trebui sa mai adaug eu cate ceva, cum ar fi:

  • sensibilitatea dintre relatiile de prietenie;
  • egoul fiecarei persoane;
  • nivelul la care te poti cobori pentru a rani (jigni) o persoana;

Iar lista aceasta poate continua la nesfarsit daca nu intelegem ca fiecare are prioritatile lui. Iar in privinta surprizelor, sunt de parere ca, intotdeauna ar trebui sa fie de bun gust, care sa amuze persoana in cauza nu sa o dezamageasca sau sa o supere. Cred ca in ultima perioada am citit atat de multe teorii in care mi se spunea ca nu exista relatia de prietenie perfecta sau care sa reziste pe vecie.

Bineinteles perfecti nu avem cum sa fim, dar relatiile adevarate de prietenie pot dura o intreaga viata, asta daca acele persoane vor stii sa se respecte si vor face alegerile potrivite ori de cate ori este nevoie. Eu una sunt curioasa si mi-as dori sa intalnesc prietenii care dureaza de o viata si desi pana acum nu am intalnit relatii atat de longevive, cu siguranta pe acest pamant sunt si acest tip de relatii.

Iar daca ne uitam la acest prezent tumultos vom descoperi ca nici nu se poate aduce in discutie relatii de prietenie de-o viata, caci lucrurile nu mai sunt exact asa cum erau cu ceva timp in urma. Ceea ce ne ramane este doar sa speram intotdeauna la lucruri si mai bune.