Achizitioneaza pentru casa ta un filtru de apa bun si ieftin

Posted by

Exita un moment in viata fiecaruia cand ne gandim ce este mai bine pentru noi si pentru cei de langa noi. Si cum raspunsurile la toate intrebarile de genul acesta se pot afla numai prin comunicarea cu cei apropiati si prin deciziile de comun acord, cred ca ar fi mult mai important ca in acest articol sa vorbim putin despre cum iti poti imbunatatii calitatea vietii tale si a familiei.

Una dintre cele mai importante chestiuni este legata de consumul de apa potabila. Ei bine stim cu totii ca apa potabila din tara noastra nu este una intocmai potrivita pentru organismul nostru. De aceea fiecare persoana se gandeste cum isi poate apara familia de continutul nociv al apei.

Si una dintre cele mai bune solutii ar fi aceea sa-ti achizitionezi un filtru de apa eficient si ieftin, care sa aiba grija de apa pe care tu o consumi. In cele din urma un purificator de apa va fi binevenit in fiecare familie. De aceea in acest articol am sa-ti prezint sistemul de filtrare – FILTRO UF4 CLASIC.

Ce iti poate oferi un astfel de sistem de filtrare?

Sistemul de filtrare  – FILTRO UF4 CLASIC te poate ajuta in obtinerea unei ape pure, fara sedimente, fara miros si fara bacterii. In cele din urma vei obtine apa buna de consum pentru organismul uman. Acest sistem FILTRO UF4 CLASIC este un sistem de ultrafiltrare in 4 stadii, ce se poate monta sub blatul de la bucatarie. Acesta reprezinta un echipament modern de purificare a apei, ce este dotat cu un ultra filtru de 0.02 microni. Este bine de stiut faptul ca acest sistem pastreaza mineralele din apa.

Setul contine 4 cartuse ce trebuie sa le schimbati intr-un interval de 6-12 luni:

 • primul cartus poate elimina sedimentele mari ce ajung la dimensiunea de 5 microni, precum: nisipul si rugina, elimina impuritatile din apa;
 • cel de-al doilea cartus elimina fierul si micsoreaza duritatea apei. Bineinteles ca daca va doriti sa-l inlocuiti cu altceva se poate inlocui gratuit;
 • cel de-al treilea cartus este din carbon activ bloc si elimina clorul din apa, substantele organice, dar si pesticidele. Tot acest cartus elimina gustul si mirosul neplacut al apei;
 • cel de-al patrulea cartus filtreaza bacteriile din apa si virusii ce au dimensiuni de 0.02 microni. Acest cartus reprezinta o sita foarte deasa ce nu lasa sa patrunda nici cele mai mici impuritati si nici bacteriile;

Acest filtru de apa cu ultrafiltrare are o garantie extinsa de 3 ani si este unul dintre cele mai bune filtre pe care le poti achizitiona si pe care il poti folosi cu incredere. De asemenea un astfel de sistem de filtrare iti poate oferi urmatoarele avantaje:

 • materialele din care este construit sunt de foarte buna calitate;
 • este foarte usor de montat si in acelasi timp foarte usor de intretinut;
 • sistemul perfect pentru apartamente si case;
 • designul elegant si placut se datoreaza bateriei delicate si montarii acesteia sub blat;
 • reprezinta raportul excelent calitate/pret;
 • este posibila schimbarea cartuselor;
 • pachetul complet contine accesorii si instructiuni;

De ce este potrivit acest sistem de filtrare pentru familia ta?

Asa cum am spus si mai devreme un sistem de filtrare a apei te ajuta sa mentii echilibrul sanatatii tale, cat si a familiei tale. Printre multe altele sistemul de filtrare este perfect in casa ta, deoarece:

 • elimina gustul si mirosul neplacut al apei;
 • poate elimina cu usurinta bacteriile, virusii din apa si impuritatile din aceasta;
 • dedurizeaza apa si poate elimina metalele grele;
 • este compact si nu ocupa spatiu in bucatarie, in plus se monteaza foarte usor;

Intr-un cuvant, acest sistem de filtrare a apei  – FILTRO UF4 CLASIC este ideal pentru a imbunatati calitatea apei pe care tu o consumi alaturi de familia ta. Ba mai mult decat atat pretul (accesibil tuturor) nu ar trebui sa devina o problema in aceasta privinta, avand in vedere calitatea acestui sistem.