Spirtul Mona – dezinfectantul pentru casa ta!

Posted by

Mona este un preparat alcoolic pregatit pentru dezinfectarea suprafetelor, a mainilor si pielii, inclusiv tuberculocid, viral (VHB / HIV / VHC, adeno, virus oral) si actiune fungicida pana la 2 ore de la dezinfectare. Ingredientele active ale preparatului sunt biodegradabile. Preparatul este filtrat pentru sporii microfiltrei, care nu sensibilizeaza si are o toleranta foarte buna a pielii, chiar si dupa utilizarea repetata. Nu necesita spalare si uscare suplimentara.

Alcool sanitar Mona

Alcool sanitar Mona este un dezinfectant pentru tratarea si dezinfectarea suprafetelor, a ranilor, a mainilor, avand un continut ridicat de alcool de 70%. Alcoolul sanitar Mona este un produs de uz general si contine alcool etilic, apa dedurizata, salicilat de etil, tetra-butanol si albastru de metil cu ​​activitate tuberculocida, fungicida si virala. Poate fi folosit pentru dezinfectarea igienei mainilor in unitatile medicale, in comertul si magazinele alimentare si bauturi, in cladiri publice – hoteluri, gradinite,  scoli, locuinte sociale, case pentru persoanele in varsta, industria farmaceutica si cosmetica, pentru dezinfectarea mainilor in practica veterinara si in viata de zi cu zi, dezinfectia chirurgicala a mainilor.

Spirt Mona

Spirt Mona este un produs pentru igiena personala si pentru uz general si este esential in fata unui risc crescut de infectii virale si bacteriene. Setul de spirt Mona este conceput pentru a facilita utilizarea zilnica de curatare si dezinfectare la locul de munca. Protejeaza impotriva virusurilor si bacteriilor care pot pun in pericol sanatatea. Un set de spirt Mona ofera reduceri economice si practice.

Spirt medicinal Mona

Spirt medicinal Mona este un dezinfectant cu actiune rapida, gata de utilizare pentru dezinfectarea diferitelor suprafete mai mici si mai mari – mese, usi, birouri, blaturi, mousuri si tastaturi pentru computer, intrerupatoare, manere de usi si multe altele. Nu deterioreaza suprafetele tratate si este gata de utilizare intr-o secunda, fara a fi necesara stergerea suplimentara. Spirt medicinal Mona este un preparat pentru dezinfectarea mainilor si a pielii. Are o aroma placuta, improspateaza si inmoaie pielea. Se aplica prin frecarea pe piele si nu este necesara o spalare ulterioara cu apa. Are o actiune virala, tuberculcida, bactericida si fungicida. De asemenea, este un ajutor indispensabil in cresterea copiilor, protejandu-i de majoritatea riscurilor la care sunt expusi zilnic.

Mona spirt sanitar

Mona spirt sanitar este un preparat cu alcool intr-o concentratie de 70% pentru dezinfectarea mainilor si suprafetelor, avand o actiune inclusiv tuberculocida, virala si fungicida. Preparatul este parfumat frumos, inmoaie si improspateaza pielea si nu provoaca sensibilizare nici chiar dupa utilizarea repetata. Este extrem de potrivit pentru utilizarea de catre personalul medical pentru dezinfectarea sanitara si chirurgicala, precum si pentru adulti si copii. 

Mona alcool sanitar

Mona alcool sanitar este eficient pentru curatarea si dezinfectarea rapida  a unor zone mici, suprafete inaccesibile, echipamente si aparate medicale, obiecte si ustensile. Nu lasa urme pe suprafetele tratate. Nu este necesara clatirea dupa tratament. Pentru maini si corp are un efect de spalare si dezinfectare. Are un efect rapid si de lunga durata. Patrunde adanc in porii pielii.  Se aplica in medicina umana si veterinara, in ingrijirea pacientului, in industria cosmetica, farmaceutica, alimentara si in cladirile publice, fiind atat un produs casnic, cat si profesional.