Tendintele de decor interior pentru vara anului 2020 puse in aplicare cu produse de la Decodepot

Posted by

In cautarea unei schimbari? Sa stii ca aceasta sa afla extrem de aproape de tine, avand in vedere ca online-ul este o sursa infinita de recomandari si solutii. Decodepot este unul dintre magazinele online la care apelez ori de cate ori vreau ceva nou, magic in locuinta mea. Preturi bune si diversitate, sa nu mai vorbesc ca tot ce tine de calitate este inclus deja in pretul achizitiei.

Revenind la subiectul nostru principal, astazi vreau sa iti fac o insiruire a catorva tendinte in materie de decor interior pentru vara aceasta. Nu iti voi insirui propuneri ce implica schimbari majore in locuinta ta, ci doar idei minimaliste prin care ii poti oferi energie pozitiva spatiului tau.

Texturi ce se integreaza perfect in 2020

In vara anului 2020 predomina lemnul si elementele de decor ce ies din relief plus materialele textile placute la atingere. Asta nu inseamna ca de acum trebuie sa inlocuiesti piesele de mobilier standard cu unele din lemn. Uite, ai putea opta, in linving sau dormitor, pentru o oglinda cu cadru cu obloane de la Decodepot. Gasesti tot aici si oglinzi tot cu cadrul de lemn, insa in stil Baroc.

Pentru camera copiilor, daca iti doresti sa introduci cel putin un articol de decor din lemn, poti opta pentru un ceas colorat, de exemplu modelul bufnita.

Lumina naturala ziua, lumina artificiala noaptea

Am putea spune ca 2020 este un an linistit, avand in vedere ca albastrul clasic este culoarea ce il caracterizeaza. Astfel, pentru a te simti divin in propria locuinta pe timp de vara, potrivit expertilor, incearca sa alternezi lumina naturala cu cea artificiala.

Lumina naturala inseamna ferestre multe, pereti deschisi la culoare si mobilier in tonuri de asemenea deschise, blande.

Pentru lumina artificiala, necesara pe timp de noapte pentru a crea un spatiu intim, tainic, poti folosi felinare, lumanari sau lampi. Magazinul online cu decoratiuni interioare Decodepot vine cu recomandari diverse in acest sens. Vorbim de felinare din piatra, model antichizat, felinare vintage, lampi metalice de masa si nu numai. Acceseaza magazinul online si descopera-le singur/a.

Noul stil Scandinav – prin ce se caracterizeaza

Despre stilul Scandinav trebuie sa stii ca este unul dintre cele mai longevive stiluri de design din istorie. 2020 l-a readus din nou in centrul atentiei putin imbunatatit.

Acest stil de design interior este destul de comun in zilele noastre, iar acest lucru nu pare sa deranjeze pe cineva. Noul Scandinav propune pentru tine introducerea elementelor vegetale si a catorva texturi speficice zonei de Nord.

Daca nu ai o locuinta prea spatioasa te poti rezuma la domurile din sticla cu plante artificiale. Acestea nu ocupa mult spatiu, deci sunt perfecte pentru o locuinta mica. Gasesti astfel de domuri pe decodepot.ro.

Continuam lista de recomandari cu ghivecele diverse pe care expertii in design interior ti le pun la dispozitie. O multime de modele de ghivece din materiale diverse te asteapta in cadrul magazinului online. Mare parte dintre ele se potrivesc perfect intr-o locuinta in stil Scandinav, dar si intr-o gradina ce respecta acelasi tipar.

Viziteaza magazinul online Decodepot si lasa-te inspirat/a de elementele de decor interior ce iti sunt puse la dispozitie.