Se mai poarta dantela in 2017?

Posted by

Am mai scris si cu o alta ocazie despre dantela si broderi, dar si despre acele imprimeuri care par foarte copilaroase, pe anumite materiale. Asa cum am spus si in articolul trecut dantela este una dintre cele mai cautate si mai folosite materiale. Si chiar daca aparent, acest material a fost putin lasat mai deoparte de diferite trenduri, asta nu inseamna ca nu poate reprezenta unul dintre cele mai in voga materiale. Si cu cat dantela este mai diversificata, de diferite nuante si modele, cu atat mai mult va fi pe placul si pe gustul tuturor domnisoarelor.

In ceea ce priveste trendul din acest an, 2017, se pare ca dantela este si va ramane, cel putin pentru acest an, un material de baza pentru viitoarele garderobe. Ceea ce inca nu se poate spune cu certitudine este faptul ca modelele rochitelor din acest an vor fi total diferite fata de cele de anul trecut sau nu.

Bineinteles ar mai trebui sa mai adaugam si faptul ca pe langa materialele principale: dantela, voal, catifea, pe alocuri poti intalni broderii cu diverse accesorii, de tipul margelelor, paietelor, strasuri si orice alte materiale auxiliare ce pot fi folosite. Ceea ce insa am observat se poate spune ca in acest an se pune mai mult accent pe rochitele scurte, cu o croiala dreapta, formate, de ce nu, din clini si bineinteles au un trend ascendent acele rochite care au foarte multe pliuri.

Cu alte cuvinte as putea spune ca in acest an, 2017, culoarea predominanta va fi verdele, albastru, rosu, putin galben si bineinteles nelipsitul alb si negru. In plus in functie de formele imprimate pe materialul de dantela, rochitele pot avea diverse forme simetrice sau nu. In mod cert, pe timp de vara rochiile din dantela vor fi la mare cautare, mai ales in sezonul estival. Si pentru a va contura o idee despre viitoarele rochite ce se vor purta in acest an am sa va las mai jos cateva imagini. Poate va inspira sa combinati si altfel materialele si de ce nu sa dati o alta forma acelor rochite.