Se asteapta deschiderea unui alt magazin de haine

Posted by

In ultima perioada m-am tot gandit la diverse articole vestimentare, de unde sa imi mai achizitionez haine si pantofi, asta pentru ca vreau sa mai schimb putin si stilul, dar si magazinele de unde obisnuiesc sa fac cumparaturi. Poate ca femeile ma inteleg foarte bine cand zic ca a intervenit oarecum plictiseala si vreau sa mai incerc si un alt stil vestimentar, dar plictiseala este si in cazul magazinelor de profil, dorind sa vad si alte lucruri. Vorbesc de noutati, de culori mai vibrante, ceea ce nu am vazut inca in magazinele de unde mi-am achizitionat tot felul de haine si accesorii.

Chiar de curand s-au efectuat niste mutari Bucuresti de magazin de haine intr-o locatie noua, mai exact intr-un mall care se va deschide peste cateva zile in orasul in care locuiesc, destul de departe de zona in care stau. Problema nu este, nicidecum, deplasarea pana acolo, ci faptul ca nu foarte multi doresc sa mai schimbe putin decorul, sa aduca ceva nou in magazin, care sa ma surprinda. Sunt o persoana destul de pretentioasa si imi place sa ma plimb, sa caut prin magazine, sa petrec timp in cabina unde probez diverse lucruri. Cred ca aceste mutari in Bucuresti de firme de imbracaminte nu au fost tocmai o alegere foarte inspirata si de aceasta parere sunt si cateva prietene de ale mele. Noul spatiu din mall-ul despre care am mentionat, este destul de mare, dar daca nu aduc ceva nou si interesant, clientii vor fi, cel mai probabil, si mai putini decat sunt la ora actuala.

haine magazin

Ce s-a intamplat, in acest caz, a fost din decizia luata de patronul magazinului in cauza, pentru ca nu mai dorea sa achite chiria pentru spatiul pe care l-a detinut, din nu stiu ce motive. Si am auzit din intamplare de aceste mutari Bucuresti de firme dintr-un sector intr-altul, probabil pentru ca unii patroni s-au gandt ca vor scoate mai mult profit daca isi inchiriaza un spatiu generos intr-un mall mai mare. Ramane de vazut cum decurg lucrurile in noua locatie. Sunt deja foarte curioasa si astept noutatile privitoare la articole vestimentare noi si nu numai.