Noblesse Interiors este cel mai de pret ajutor in redecorarea cu bun gust a locuintei personale

Posted by

Decoratiunile pentru spatiile interioare incep sa devina o adevarata industrie in anul 2016, si asta multumita interesului consumatorilor fata de acest sector. Potrivit IBIS World, industria decoratiunilor interioare a atins in anul 2015, cifra de 79 miliarde de dolari la nivel global, acest sector continuand sa atraga din ce in ce mai multi clienti.

In Romania, populatia incepe sa isi dezvolte o oarecare personalitate in ceea ce priveste decoratiunile interioare, iar acest lucru a condus la dezvoltarea unor preferinte unice in acest domeniu. Multi consumatori isi doresc sa isi transforme spatiul de locuit intr-unul care sa vorbeasca despre stilul si personalitatea proprie si, de aceea, trebuie sa gaseasca cea mai buna modalitate de a crea un design interior simplu, atragator si unic.

Daca la inceput consumatorii optau pentru mobila de la furnizorii mai ieftini, in prezent, lumea se indreapta spre companii ce ofera mai multe idei de decorare a spatiilor interioare, prin care sa se ofere un continut coerent si personalizat al incaperii.

Cum se poate identifica stilul potrivit?

Cea mai mare provocare in procesul de decorare a casei consta in luarea unei decizii sigure: exista milioane de produse de unde consumatorii pot alege, astfel ca, nu este de mirare ca exista frica de a nu gresi sau de a crea un spatiu „kitsch”. Tocmai din acest motiv, consumatorii apeleaza la serviciile premium ale unei companii din domeniu, pentru a obtine rezultate de vis, care sa le defineasca gusturile.

Asadar, pentru a reimprospata dar si pentru a imbunatati stilul de viata al consumatorilor, compania Nobless Interiors devine alegererea ideala, oferind produse de mobilier premium si colectii unice de design interior, care subliniaza personalitatea locuitorilor unei case.

Astfel, la Noblesse Interiors se gasesc produse ce apartin mai multor stiluri, printre care stilul clasic, cel contemporan, vitage, industrial sau modern, dar si alte piese de mobilier simple, potrivite indiferent de stilul consumatorului: la Nobless Interiors se gasesc piese de mobilier specifice living-urilor, spatiilor de dining, dressing-uri, bucatarii Italia, dormitoare, bai etc., dar si alte articole si piese de arta, care garanteaza obtinerea unui spatiu interior decorat cu bun gust: lucrari de arta, piese de anticariat, vase decorative, covoare, oglinzi, textile, obiecte sanitare, obiecte de iluminat pentru spatii exterioare si interioare.

Cum se pot obtine decoratiuni interioare cu bun gust?

Experienta echipei Noblesse Interiors, dar si pasiunea acesteia fata de etetica si bun gust, sunt aspectele care fac ca aceasta companie sa ofere solutii complete si rapide pentru amenajarea spatiilor interioare:

  • deplasare pana la domiciliul solicitantului, proces in care expertii Nobless Interiors pot vizualiza spatiul si au posibilitatea de a realiza masuratori;
  • in functie de spatiul de care care se doreste a fi reamenajat, echipa Nobless Interiors realizeaza proiecte tehnice specifice bucatariilor, living-urilor, bucatariilor etc.;
  • realizare de proiecte design interior 2D si 3D pentru orice tip de spatiu;
  • consultanta gratuita in design interior;
  • echipa Noblesse ofera servicii de montaj si transport la domiciliu.

Despre Noblesse Interiors

Cu o experienta de 14 ani, Noblesse Interiors este cel mai exclusivist showroom din Europa de Sud Est, fiind o companie ce ofera atat piese de mobilier si decoratiuni interioare unice, cat si lucrari de arta- produse prin intermediul carora compania isi propune sa imbunatateasca si sa imbogateasca stilul de viata al celor care apeleaza la serviciile oferite de aceasta companie.