Pariurile aduc noroc unui designer vestimentar

Posted by

Incep prin a va povesti putin despre o dorinta de a mea, inca din anii de scoala generala. Nu stiam ce liceu aveam sa urmez, in schimb imi placea sa creez tinute in miniatura pentru papusi, folosindu-ma de creativitate si imaginatie. Si aveam indeajuns de multa imaginatie si deja ma vizualizam ca designer vestimentar pentru case de moda renumite, pe scena aceasta atat de mare, inconjurata de concurenta si de nume de prestigiu. Pana acolo, aveam multi pasi de urmat si multa cale de parcurs.

Totusi, profilul ales la liceu era pe departe de ceea ce initial mi-am dorit, dar important a fost ca mi-am urmat si in cei patru ani pasiunea pentru haine. Si cum un creator de moda stia toate tendintele in materie de moda, eu imi cream propriile tendinte si dadeam curs unor idei destul de bune, in concordanta cu ce se purta la vremea respectiva. Niciodata nu m-am declarat o fana a modei anilor respectivi si nici a ceea ce este in prezent, in schimb mi-a placut intodeauna sa fac niste combinatii reusite, din fericire, din garderoba mea. Mai tarziu, m-am gandit sa urmez cursurile la Universitatea Nationala de Arte Bucuresti, in cadrul departamentului design, lucru care nu s-a intamplat. Am ales alt profil, dar gandul legat de design vestimentar inca imi ramasese intiparit in cap.

Cu toate aceastea, dupa facultate, au urmat diverse joburi, toate in stransa legatura cu vanzarile, dar nicidecum legate de haine si de moda. Ca agent de vanzari in cadrul unei firme mici, m-am integrat foarte bine in colectiv si cu timpul, am inceput sa o cunosc mai bine pe colega mea de birou, care impartasea aceiasi pasiune. Pe langa faptul ca era fan infocat al unei echipe de tenis, a facut de fiecare data pariuri sportive online, castiga mereu si mai castiga si din pariurile facute cu prietenii ei, la fel, fani ai tenisului de masa.

Curiozitatea mea a fost daca sumele castigate erau importante si ce facea ea cu banii. La inceput, a avut tendinta de a evita raspunsul la intrebare, nu stiu din ce motive, dar intr-un final mi-a raspuns ca toti banii ii investise in materiale de calitate ca sa isi creeze acasa diverse articole vestimentare. Provenind dintr-o familie de oameni cu imaginatie bogata si cu talent in diferite domenii, colega mea a mostenit de la mama ei aceasta pasiune pentru haine.

Cum totul a pornit de la zero si a investit destui bani in acest hobby, mult mai tarziu, cand s-a hotarat sa isi schimbe locul de munca, a decis sa faca o facultate in acest sens si sa isi deschida un butic cu rochii facute chiar de ea. Despre acest lucru nu am aflat de la insasi fosta mea colega, ci de la niste cunostinte de ale mele, care vorbeau cu atata drag despre ea, incat stiam ca trebuia sa ajunga acolo unde si-a dorit dintotdeauna. Si m-am bucurat pentru ea.

Daca pana acum nu m-am gandit la ce poti face cu banii din pariurile online, cel putin in acest sens, exemplul de mai sus este destul de sugestiv si ajung la concluzia ca, daca exista vointa, ambitie, cu bani putini poti cladi lucruri mari.