rochie mireasa

Rochia potrivita pentru cel mai important eveniment din viata ta

Posted by

Stiu ca o sa-mi spuneti ca timpul de afara este nepotrivit pentru alegerea celei mai frumoase tinute de nunta. Insa daca evenimentul tau se intampla abia vara viitoare acest lucru nu trebuie sa te ingrijoreze. Ba mai mult ai putea sa te bucuri de timpul pe care il ai la dispozitie pana atunci si de exemplu ai putea sa iei in calcul urmatoarele lucruri:

  • timp pentru cautarea rochiei perfecte de mireasa;
  • timp pentru gasirea fotografului (asta in cazul in care nu ai gasit deja unul);
  • timp pentru toate detaliile pe care le mai ai de pus la punct;
  • timp pentru cautarea florilor, a detaliilor pentru sala evenimentului tau;
  • si de ce nu timp pentru relaxarea ta;

Cu toate astea nu o sa fie foarte usor sa stai si sa-ti petreci timpul in cautarea rochitei perfecte, mai ales ca acest lucru inseamna sa stai si sa cauti dintr-un magazin intr-altul si dintr-un model in altul. Iar acest lucru necesita foarte, foarte mult timp. Cu cat vrei ca detaliile de pe rochia ta sa o defineasca si sa o evidentieze, cu atat trebuie sa ai grija si mai mult de timpul tau.

Pentru ca, ce-i drept fiecare detaliu conteaza si in mare parte tu trebuie sa fii cea care are grija de cele mai importante detalii. In primul rand pentru ca rochia respectiva urmeaza sa o porti la cel mai important eveniment din viata ta, apoi trebuie sa te gandesti ca va fi o seara incendiara ce merita sa dai tot ce ai mai bun.

Si pe langa asta nu trebuie sa intri in panica de pe acum, daca ai in vedere toate lucrurile mai sus mentionate, chiar nu trebuie sa-ti faci griji. Pana la urma tot ce trebuie sa faci tu este sa-ti eficientizezi timpul la maximum si sa nu lasi grijile si indoielile sa te cuprinda. In rest totul se va desfasura exact asa cum iti doresti.