Ce tip de fuste porti in aceasta iarna?

Posted by

Nu stiu daca si tu esti o adepta a fustelor pe timp de iarna, dar sunt persoane ce nu vor sa renunte la fuste nici in acest anotimp rece. Probabil ca deja stiti ca sunt cateva materiale pe care ar trebui sa le ocoliti in sezonul rece, mai ales daca acest lucru implica si deplasarea pe jos o buna perioada din timp.

Altfel spus unul din materialul pe care ar trebui sa-l ocoliti este materialul din piele sau imitatia de piele, iar la acesta am mai putea adauga si materialele dedicate sezonului cald, voal, tull, dar si alte materiale subtiri. Am pus pe primul loc pielea pentru ca am fi tentate sa credem ca nu ne poate afecta frigul in nici un fel, numai ca materialul din piele nu este deloc un bun material care sa-ti pastreze caldura corpului si de cele mai multe ori va veti trezi zgribulite si tremurand din pricina frigului.

Bineinteles ca daca veti avea curiozitatea sa cautati si mai multe informatii despre calitatile materialului din piele veti stii exact cu ceea ce trebuie sa il sortati, dar si in ce moment al anului il puteti purta. Si cu toate astea ar trebui sa amintim ca anumite articole vestimentare se pot utiliza pe tot parcursul anului, iar un astfel de articol este si haina de piele, geaca de piele sau mai nou veste ca tot este la moda.

Insa indiferent in ce moment vrei sa poti ceva din piele ai grija cu ce alte materiale vrei sa il porti. Desi pare un lucru destul de ciudat, el este foarte bine definit in capitolul moda, fashion si mai exact cu ce si cum ma imbrac. Dar sa revenim la sezonul rece, daca tu iti doresti sa porti in continuare fuste ai putea apela la cele din stofa, tafta sau la cele realizate din diverse fire pentru crosetat.

Am observat ca si articolele vestimentare crosetate sunt la mare cautare, ceea ce nu este rau , avand in vedere ca poti apela la creativitatea si influenta anumitor stiluri pentru a avea parte de ceea ce-ti doresti. Nu stiu daca tu iei in calcul aceasta varianta de a purta fuste realizate manual cu ajutorul crosetei si a firelor de bumbac sau acril. Si chiar daca pare de necrezut sunt momente in care o fusta crosetata este cu mult mai potrrivita decat orice alt tip de fusta. Voi ce parere aveti despre fustele crosetate?