Repatrierea, solutia prin care o persoana decedata poata fi ingropata asa cum se cuvine

Posted by

Pentru ca o persoana decedata in afara tarii noastre sa poata fi ingropata dupa datinile si obiceiurile romanesti este necesar ca trupul neinsufletit sa fie adus si ingropat in tara noastra. Ca acest lucru sa se intample este necesara apelarea la serviciile unei firme care ofera servicii de repatrieri decedati. O astfel de firma se va ocupa de toti pasii care trebuie parcursi pentru ca trupul neinsufletit sa poata fi adus in tara noastra si ingropat asa cum se cuvine. Slujba de inmormantare este foarte importanta pentru romani, acesta fiind unul dintre cele mai importante motive pentru care se apeleaza la serviciul de repatrieri persoane disparute. Ca in oricare alt domeniu de activitate si in domeniul repatrierilor persoanelor decedate exista mai multe firme ceea ce inseamna ca trebuie sa fii atent la ceea ce alegi. Funeral Express este firma de repatrieri persoane decedate care datorita serviciilor pe care le ofera este cea mai buna alegere ce poate fi facuta intr-un astfel de moment greu.

  • Serviciile oferite de catre aceasta firma sunt urmatoarele:
  • Detinerea autorizatiilor necesare transportului funerar international;
  • Obtinerea certificatului de deces international;
  • Obtinerea pasaportului mortuar international;
  • Obtinerea certificatului de imbalsamare;
  • Obtinerea autorizatiei de inhumare;
  • Repatrierea persoanei decedate se face doar cu autovehicule care respecta normele europene in ceea ce priveste transportul funerar international;
  • Personalul care lucreaza in cadrul acestei firme este profesionist, special instruit pentru a lucra in acest domeniu de activitate;

Aceste avantaje fac ca procesul de repatriere persoane decedate sa nu mai fie privit ca un proces greu de realizat, care necesita o perioada mai mare de timp. Prin apelarea la serviciile oferite de catre Funeral Express repatrierea unei persoane decedate se va realiza in cel mai scurt timp posibil astfel incat familia indoliata sa poata ingropa asa cum se cuvine persoana decedata.

In concluzie, pentru ca inmormantarea este o activitate religioasa extrem de importanta pentru noi romanii, in cazul in care din pacate te confrunti cu decesul unei persoane in strainatate nu ezita sa apelezi la serviciile celor de la Funeral Express, firma care ofera cele mai profesioniste servicii de repatriere decedati Italia.