E vremea sa-ti reinoiesti mobilierul

Posted by

Vara se apropie cu pasi repezi de final si o mare parte din noi deja am bifat vacantele la munte sau la mare, dupa preferinte asa ca incepem sa ne gandim cum putem imbunatatii calitatea vietii in locul in care ne petrecem cel mai mult timp, casa in care locuim. Si cum gresia si faianta am schimbat-o in toamna trecuta poate acum e momentul sa cumparam mobilier nou, mobilier mai compact si mai adaptat nevoilor noastre de zi cu zi. Am ales pentru asta magazinul http://homesense.ro pentru ca are preturi bune dar si mobila smart, care eficientizeaza utiliarea spatiului astfel incat poti avea mai mult spatiu util intr-un apartament de mici dimensiuni.

Am ales varianta unui pat suspendat pentru camera mea astfel incat sa pot beneficia de spatiul de dedesupt pentru biroul la care lucrez zi de zi. In felul asta ramane mai mult loc pentur dulapurile de haine, stiti bine ca acestea sunt intodeauna importante pentru o domnisoara si incape chiar si un mic fotoliu confortabil in care sa stau sa citesc. De asemenea am montat si un mic televizor pe perete pentru a castiga si acolo spatiu.

Siteul de la care m-am inspirat il gasiti mai sus iar ideea care mi-a placut cel mai mult si dupa care m-am orientat in alegerea mobilierului din camera mea o gasiti in poza de mai jos.

Mi-a placut foarte mult ca in locul unei scarii verticale pentru a ajunge in pat s-a folosit o scara oblica cu multe sertare unde mi-am putut pune o mare parte din lucruri. In felul acesta spatiul respectiv este refolosit si el intr-un mod eficient. Nu mi-a trebuit si patul suplimentar de sub birou asa ca am optat pentru un birou fix si inca un dulapior sub birou pentru a putea instala imprimata cat mai la indemana.

Camera mea arata acum mult mai spatioasa si mai luminoasa, iar spatiul pe care l-am creat acum imi creaza buna dispozitie si imi dezvolta creativitatea, deci pana la urma scopul de a ma simtii mai bine in coltisorul meu a fost atins.

La fina va intreb pe voi, care este cea mai importanta pisea de mobilier din camera voastra? Va place o camera cat mai spatioasa si luminoasa sau una cu aspect inghesuit?