Relatiile moderne sunt diferite

Posted by

Cand ti-ai rasfatat ultima data iubitul? Stiu ca ceea ce o sa iti spun in acest moment poate parea catusi de putin o adevarata nebunie. Dar hai sa intelegem impreuna ca unele lucrurile nu le putem schimba daca si noi la randul nostru nu suntem hotarate sa facem mici schimbari. Si ce ai spune daca ai incepe prin mici compromisuri, care pana una alta va pot schimba relatia in mai bine. Stiu ca daca am sa-ti spun sa-ti lasi iubitul sa aleaga ce vrea sa faca macar o data pe luna ar parea putin cam prea mult pentru egoismul si bineinteles felul nostru maniac de a avea control asupra barbatului pe care il iubim.

Poate ca din cand in cand ar trebui sa-i lasam ceva mai liberi si mai cu seama ar trebui chiar noi sa le oferim mici placeri nevinovate. Habar nu aveam ca poti sa oferi mici placeri si plin simple gesturi cum ar fi sa-l trimiti la masaj, iar pentru asta poti apela la masajclub.ro. Poate ca acum ai sa te ingrozesti si o sa vrei sa tipi la mine, dar sa-ti spun cum sta treaba. In cateva cuvinte am sa-ti spun ca nu toate lucrurile sunt ceea ce par si in cateva cuvinte as putea sa-ti spun ca oricat de mult te-ai feri de acest lucru nu poti sa-l negi, caci inevitabil se poate intampla si asta fara sa stii macar cand.

Deci decat sa plangi mai tarziu eu zic sa iei ceva masuri si mai mult decat atat sa ai incredere in cel pe care il iubesti. Caci pana la urma iniferent de ce va intampla, pe cine va intalni sau ce va face tot la tine se va intoarce. Iar cine va reusi sa inteleaga acest lucru va face un pas important in relatia lor, caci nu poti tine un om legat de tine, mai ales daca incepi sa ai dubii in privinta lui. Chiar ma gandeam cum pot unii oameni sa aiba acea manie a controlului si mai mult decat atat nu inteleg ca uneori e bine sa mai pastrezi si distanta intr-o relatie.

Nu il poti sufoca pe celalalt, nu ii poti cere ceea ce tu nu ii poti oferi si mai mult decat atat nu ii poti spune sa faca doar ceea ce tu gandesti ca este bine pentru voi fara sa-l consulti. Iar ceea ce am spus la inceput de articol ar trebui sa va dea de gandit atat voua cat si partenerilor vostri. Si poate ca ar trebui sa fiti ceva mai deschisi in aceste privinte.

Caci daca ai impresia ca nu te poate insela sa stii ca te poate mintii cu nonsalanta fara sa te prinzi de acest lucru. Dar despre acest subiect voi discuta intr-o cu totul si cu totul alta postare. Nu cred ca este cazul sa vorbim despre acest subiect pentru ca ar reprezenta un alt soc pentru tine si sincer nu as vrea sa te superi pe mine, deoarece nu este cazul. Eu spun doar ca ar trebui uneori sa-i redai libertatea de care are nevoie.