Coafuri simple pe care le faci acasa

Posted by

Probabil ca si tu ca si mine te trezesti dimineata cu un par val valvoi si iti este cam greu sa il imblanzesti in scurt timp, inainte sa pleci la birou sau la scoala. De aceea astazi mi-am rezervat ceva timp pentru a incepe cateva cautari legate de coafuri simple pe care le poti face singura acasa. Stiu ca poate nu e foarte original sa apelezi la o prietena buna care sa te ajute in aceasta privinta, numai ca trebuie sa iei in calcul ca nimeni nu te poate ajuta in toiul diminetii.

De aceea m-am gandit sa aduc in fata ta un clip ce contine mai multe moduri de a-ti prinde parul foarte rapid si fara sa-ti faci prea multe griji gandindu-te ca ai niste maini stangi. Si pentru ca stiu cum este sa te trezesti dimineata si cu parul valvoi si cu doua maini stangi te invit sa urmaresti material urmator si de ce nu daca ai timp ai putea sa te canalizezi pe aceste cateva modele.

https://www.youtube.com/watch?v=YBKN9C1arGE

Daca stai sa te gandesti in material nu pare atat de greu de realizat, dar avand in vedere ca unele lucruri nu sunt atat de simple ai putea sa incerci in fata unei oglinzi in baie sa te aranjezi. Si chiar daca nu iti reuseste din prima nu uita ca poti invata miscarile in timp. Nu trebuie sa-ti faci griji ca inca nu iti poti face coafura perfecta inca din primul moment. Invata toti pasii in timp si totul va fi bine.

Cat despre acele dimineti in care nu stii cum sa-ti mai asezi parul uita de ele, caci intotdeauna se poate ceva mai bun, mai placut si mai frumos. In cazul de fata eu nu am prea multe obtiuni deoarece am parul mult mai scurt si mi-ar fi ceva mai greu sa-l impletesc, dar asta nu inseamna ca ma dau batuta sau ceva in acest sens. Poate doar ca ar trebui sa ma aplec mai mult asupra acestei situatii si sa incerc sa realizez mai mult decat pot.