Rafturi meseriase

Posted by

Am descoperit recent, vazand cat de bine se adapteaza spatiului destinat depozitarii si afacerii mele, ca rafturi storeexpert.ro sunt meseriase in sensul deplin al cuvantului. Un meserias de exceptie este de fapt promisiunea lucrului perfect facut si a randamentului maxim. Asa sunt rafturile metalice comandate din magazinul amintit mai sus.

O fi lumea asta plina de rafturi, dar specializate pentru diferite tipuri de marfuri si afaceri ca in acest magazin, nu exista nicaieri. Experienta de 8 ani pe piata de servicii din Romania a profesionistilor de la Storeexpert.ro isi spune cuvantul. Clientii sunt 100% multumiti, evaluand calitatatea produselor si a serviciilor complete cu 5 stele din 5 stele si in plus diversitatea acestor produse este in crestere fiindca se tine cont permanent de nevoile beneficiarilor. S-a ajuns pana acolo, incat se pot face la cerere si rafturi personalizate dupa ideile antreprenorilor.

Cine s-ar fi gandit la rafturi asezate pe verticala pentru folosirea eficienta a spatiului? Pare de domeniul sf ca accesul la aceste rafturi foarte inalte se face cu ajutorul utilajelor si pe ambela parti. Numai cunoscatorii stiu ca rafturile port-palet pot fi dispuse pe o inaltime de 12 metri.

Exista rafturi printre care motostivuitorul poate fi condus fara grija, el poate aseza pe o parte marfurile si le poate lua pe cealalta. Si pentru materialele foarte lungi care au nevoie sa stea la adapost si drepte, cum sunt latii, barnele, cheresteaua si uluca se pot comanda si proiecta rafturi metalice din magazinul amintit.

De la spatii de depozitare lungi, putem trece la cele pentru anvelope, disponibile in magazinele de piese auto, atelierele de reparatii sau in hotelurile de anvelope si la rafturile obisnuite din magazine si gospodarii. Pentru afacerea mea s-au proiectat rafturi multietajate, o adevarata inginerie de depozitare, prevazuta cu porti de acces si balustrade.

Storeexpert.ro este magazinul care are grija ca rafturile vandute sa fie montate si intretinute perfect, de aceea ofera cumparatorilor servicii complete de calitate premium. Acestea constau in:

-masuratori la fata locului dupa consilierea gratuita. In cazul in care cumparatorul nu stie ce rafturi se potrivesc mai bine afacerii si spatiului de care dispune, solicita prezenta specialistilor. Acestia ii explica pe inteles si realizeaza masuratorile exacte si proiectarea.

-rafturile sunt aduse la adresa indicata de cumparator si montate de catre specialistii magazinului. Acesta este solutia ideala fiindca oamenii care nu au pregatire de specialitate pot gresi, iar greselile se pot solda cu pierderi materiale.

-semnarea unui parteneriat de lunga durata vine cu lucrari de mentenanta si reparatii.

Si procesul de vanzare-cumparare este gandit diversificat, clientul avand de ales intre urmatoarele variante:

1. Sa cumpere rafturi metalice noi, ceva mai scumpe, dar nefolosite. Acestea au un aspect foarte elegant si nu ruginesc, nici nu se indoaie si nu se rup.

2. Sa cumpere rafturi second hand, care nu sunt cu nimic mai prejos fata de cele noi. Diferenta este foarte usor perceptibila.

3. Inchirierea celor doua tipuri de rafturi pentru perioada in care este nevoie de ele. Exista afaceri sezoniere pentru care nu se merita sa se cumpere rafturi.

4. Leasingul, adica o forma de cumparare in rate foarte permisiva despre care gasiti informatii complete pe site-ul oficial al magazinului.