O casa ca un adevarat palat

Posted by

Pentru fiecare dintre noi este importanta locuinta noastra. In timp ce unele persoane decid in anumite momente ale vietii sa is schimbe domiciliul sau sa isi cumpere o alta casa altele aleg sa locuiasca in aceeasi pentru toata viata. Eu personal, as alege a doua varianta, fiind pana la urma si mai putin deranj si mai putin costisitor. Norocul meu ca locuiesc la casa si nu la apartament. Cel putin o sa am destul loc in curte pentru a construi ceva nou sau pentru a-mui mari casa atunci cand si familia se va mari.

Am observat ca deja de cativa ani multe persoane isi constuiesc case noi, case cu un etaj sau doua, cu un numar aberant de camere, atunci cand membrii familiei sunt maxim 3 sau 4. Multi dintre acestia sunt oameni care lucreaza in afara iar casele acestora nu sunt teminate, fiind mai degraba proiecte care se deruleaa greu, in mare parte datorat veniturilor lunare nu foarte mari. Pentru a construi o casa atat de mare este nevoie de foarte multi bani. Cu totii alegem cele mai bune materiale pentru a construi ceva durabil si frumos. Si eu am o casa cu un etaj, in schimb cu doar cateva camere, un minim esential pentru a locui si o camera de oaspeti. La etaj am ales sa imi construiesc si un balcon, unde sa imi pot bea dimineata cafeaua impreuna cu sotia mea sau sa petrecem o seara linistita uitandu-ne la stele. Chestiile simple ale vietii care conteaza atat de mult, pe scurt. Am ales insa sa il inchid, nu cu mult timp in urma, pentru mai multa protectie. Privelistea insa nu s-a schimbat, pentru ca jumatate din ferestre sunt rabatabile, ceea ce imi pemite sa le deschid oricat vreau.

Nu a fost un lucru usor de obtinut iar in zona la mine nu am gasit pe nimeni care sa poata realiza asa ceva, facand referire la firmele de ferestre termopane. Am gasit pe cineva insa in Bucuresti, un partener GEALAN, firma GEAMTERMOPANPVC, ale caror proiecte trecute m-au asigurat ca si ceea ce vreau eu va fi floare la ureche. Si chiar asa a si fost, cei de aici realizand inchidere balcon cu termopan mai bine ca oricine. Am observat in unele videoclipuri pe ca nu este usor ca ferestrele sa ramana ridicate asa cum vreau si eu, insa cu ceea ce am obtinut nu am nicio problema. De fiecare data cand vreau sa ma bucur de aer curat si de cerul plin de stele pur si simplu rabatez ferestrele si ma asez pe fotoliu. Faptul ca am hotarat sa inchid balconul a fost cu adevarat o idee inspirata, nu am pierdut nimic din ceea ce aveam inainte ca si priveliste si libertate dar am castigat mai multa siguranta si mai mult confort. Abia astept ca la iarna sa pot bea o caba de ciocolata calda cu sotia mea si sa ne uitam cum ninge, ziua si noaptea. Si pentru asta le multumesc celor de la GEAMTERMOPANPVC.