nuanta de gri

Problemele parului – suvitele degradate

Posted by

Am senzatia ca mi-am distrus parul cu placa, ondulatorul si vopseaua folosita. Zilele trecute am fost tare dezamagita sa constat ca parul meu a ajuns intr-o stare de degradare completa. Nu stiu cum as putea explica acest lucru, dar cu siguranta doamnele si domnisoarele inteleg foarte bine acest lucru. In alta ordine de idei mi-ar fi placut sa am la momentul potrivit mai multe detalii si informatii cu privire la cum imi pot salva parul de la o degradare intensa.

In ultima perioada nu prea am dat foarte mare importanta la ceea ce se intampla cu parul meu si in cele din urma am observat cum varfurile mele aveau un aspect tare neplacut. In plus de asta l-am simtit si foarte aspru si ma gandeam ca poate ar trebui sa imi schimb balsamul sau masca de par. Ei bine, problema nu era acolo, problema se afla in cu totul si cu totul alta parte.

Si ca sa fie treaba treaba mi-am dat seama prea tarziu ca am folosit tot felul de produse neadecvate tipului meu de par. Asa ca de voie, de nevoie am fost la un pas de a-mi taia parul foarte scurt. In schimb m-am bucurat ca numai varfurile mele tocite au fost taiate si nu lungile suvitei de par. Probabil ca daca m-as fi tuns foarte scurt as fi regretat si mi l-as fi dorit inapoi in scurt timp dupa ce as fi primit tunsoarea cea noua.

Ce bine ca mi s-au scurtat doar varfurile tocite. De acum incolo voi avea mai multa grija de ele si voi incerca sa-i aplic mastile potrivite tipului meu de par. Poate in felul acesta nu mai dau de par degradat prea curand si poate voi avea placerea sa-l vad cum creste si mai lung decat atat de la luna la luna. Pana la urma e minunat sa ai parul lung.

nuanta de gri