comunitate de femei

Lucruri serioase despre comunitatile de femei

Posted by

Sunt tare curioasa din ce grup de femei faceti parte, mai ales ca majoritatea femeilor se strang laolalta cand au puncte comune. Pana la urma nimic nu-i mai pretentios decat o comunitate de femei in care zi de si se discuta subicete aprinse despre prichindeii lor.

Bineinteles mai sunt si subiectele dedicate, barfele cum le numesc anumite doamne, dar printre multe altele veti gasi si opnii despre diferite teme, retete de bucate si de ce nu, chiar si despre zodiac si zodii. Cine ar fi crezut ca pana si cele mai sofisticate doamne intra pe  horoscop.onlines.ro/zodiac.html pentru a gasi cat mai multe informatii cu privire la zodiile lor.

Intr-o perioada am crezut ca toate astea se intampla deoarece oamenii cred prea mult in superstitii, apoi mi-am spus ca poate este vorba despre amuzament, dar cand vine vorba despre o comunitate de femei lucrurile vor fi intotdeauna imprevizibile. Prin urmare nu ar trebui:

  • sa subestimati puterea femeilor;
  • sa le plangeti de mila;
  • sa vorbiti urat despre ele;
  • sa aveti lipsa de respect fata de ele;

Si lista poate continua, cu o multime de caracteristici pe care nu le-ati dori sa le faceti in preajma acestor femei. Sunt comunitati intregi de femei care taxeaza foarte dur lipsa de respect fata de ele, de comunitatea din care fac parte, dar si fata de munca depusa de acestea. O latura foarte importanta a acestor comunitati de femei ar fi aceea in legatura cu micutii lor.

Doamnele stiu foarte bine sa-i apere, sa-i protejeze si sa-i indrume, chiar si in cele mai grele momente si etape din viata acestora. In plus, unele dintre ele au tot felul de metode pentru a-i proteja. Si, cu toate ca, poate suna chiar bizar cele mai superstitioase mamici, inca mai cauta in astre si in zodiac viitorul micutilor. Nu stiu daca acest lucru poate fi cea mai buna optiune, insa cu siguranta o parte dintre ele isi gasesc linistea mult mai usor.

Iar printre lucrurile principale pe care le urmaresc acestea in fiecare saptamana se numara si horoscopul. Si dupa cate am inteles horoscopul poate fi prezis pe intregul an, pe o luna, pe o saptamana sau chiar in fiecare zi. Ma gandeam ca este posibil ca jurnalele de stiri din timpul diminetii sa isi atrava telespectatorii si pentru ca au inclus si o rubricuta cu horoscop.

Nu am inteles eu prea multe din ceea ce se intampla in acea rubricuta cu horoscop sau ce reprezinta acele preziceri, insa am observat ca nu intotdeauna tot ceea ce se spune in acea rubricuta se potriveste cu intamplarile din ziua respectiva. Unii ar putea spune despre cei ce prezinta rubrica de horoscop ca spun numai minciuni si ca nimic bun nu se poate intampla. Insa am aflat ca o buna parte din datele ce sunt colectate pentru rubrica de horoscop sunt strict legate de cateva criterii cum ar fi:

  • ziua de nastere;
  • ora la care te-ai innascut;
  • ascendentul in care se afla zodia ta;
  • zodia de nastere;

Dar si multe alte aspecte, cat despre prezicerea viitorului, eu una nu sunt adepta acestui trend. Iar uneori ma simt chiar amuzata de ceea ce ascult la horoscop atunci cand dau de el.