Prima zi de primavara insorita

Posted by

Se pare ca in sfarsit dupa aceste zile de ger si frig au dat primele raze de soare sa ne incalzeasca putin acest inceput de primavara. Timpul perfect pentru a oferi primul martisor. Si probabil ca si voi ca si mine asteptati cu nerabdare razele soarelui pentru a putea iesi in parc sau pur si simplu sa va bucurati de soare.

Pana una alta sa nu uitam ca este 1 martie si trebuie sa ne bucuram de acest nou inceput de primavara. Nu stiu daca voi ati reusit sa va faceti planuri pentru aceasta primavara, dar eu una am cateva lucruri importante de realizat cum ar fi:

  • sa achizitionez un laptop nou (cel de acum imi mai da rateuri si imi este teama sa nu pierd datele importante pe care le am in calculator);
  • sa-mi rezerv mai mult timp pentru familie si pentru acele mici lucruri care fac diferenta si conteaza in viata mea;
  • sa-mi organizez timpul mult mai bine;
  • si bineinteles sa mai termin din proiectele incepute astfel incat sa nu am parte de probleme sau de aglomerari;

Printre multe altele mi-as dori sa am mai mult timp si pentru o parte din pasiunile mele, spre exemplu pasiunea legata de citit sau cea de fotografie. Stiu ca toate aceste lucruri depind de mine in cea mai mare parte, dar trebuie sa recunosc faptul ca daca m-as organiza  putin mai bine, cu siguranta as avea parte de toate lucrurile pe care mi le doresc fara sa depun un efort mare.

Dar marea mea problema este aceea ca in ultima perioada am devenit foarte dezordonata si in cele din urma nu am mai reusit sa fac nimic din ceea ce am vrut la timpul potrivit. Si de fapt cred ca nici nu mai stiu care este timpul potrivit, poate asta pentru ca in ultimul timp am fost cam iresponsabila cu ceea ce s-a intamplat in jurul meu. Iar asta nu este deloc bine, asa ca in mare parte trebuie sa am rabdare si sa ma reorganizez ca toate acele lucruri sa decurga cat mai bine.