Idei de cadouri in prag de 8 martie

Posted by

Ideile pentru cadourile din aceasta luna sunt din ce in ce mai diversificate si spre deosebire de sarbatorile de iarna, de aceasta data poti oferi cadouri de toate tipurile. Mai exact nu vei mai fi stanjenit ca nu vei stii sa alegi cadoul potrivit pentru ea, mai ales ca fie vorba intre noi ii poti oferi si o zi de rasfat de care sa-mi aminteasca intotdeauna. Si chiar daca aveti impresia ca doamnele sau domnisoarele voastre sunt foarte mofturoase, ele nu vor nimic mai mult decat sa va atraga atentia a ceea ce se intampla intre voi si in relatia voastra.

Si poate ca ar fi cazul sa lasati biletul zilei pe mai tarziu si sa incercati sa-i oferiti ceva mai multa atentie partenrei voastre. Si poate ca ar fi mult mai palpitant daca in loc sa o scoateti in oras si sa luati cina sa o pregatiti chiar voi. Iar aceasta idee este numai buna pentru cei ce stiu sa gateasca sau se pricep la bucatarie. Chiar daca nu o sa va vina sa credeti mai sunt si barbati care mai gatesc si carora le face placere sa-si petreaca timpul in bucatarie.

Altii dimpotriva ar fi foarte fericiti, daca in cele din urma veti accepta sa mergeti la o plimbare prin parc sau sa alegeti impreuna o destinatie de vacanta. Nu sunt lucruri chiar atat de scumpe sau imposibil de realizat, dar cu siguranta partenerele voastre vor fi foarte fericite. In plus nu trebuie sa uitati nici de flori si nici de bomboanele de ciocolata.

Pana una alta ar trebui sa va interesati si de celelalte obiceiuri pe care le mai au iubitele voastre, mai ales ca la un moment dat s-ar putea sa va treziti ca nu i-ati adus florile preferate sau cutie de bomboane cu ciocolata pe care si-o dorea. Astfel spus nu toate femeile au drept flori preferate trandafirii si s-ar putea sa va treziti ca lucrurile nu merg exact asa cum vi le-ati propus.

Cu toate astea trebuie sa aveti in vedere mai multe aspecte de genul – tonalitatea vocii pe care o aveti in momentul in care doriti sa le faceti surpriza, dar si nodul in care va prezentati in fata iubitelor voastre. Sa nu uitam ca cele mai multe dintre acestea va pot spune sau chiar va pot trage la raspundere pentru simplul fapt ca in spatele gestului vostru se ascunde un scop pe care acestea nu si-l doresc.