Momente de neuitat in luna iubirii

Posted by

Pentru ca tot suntem in luna iubirii ar trebui sa fim mult mai receptivi la ceea ce se intampla in jurul nostru si bineinteles sa le oferim persoanelor dragi si speciale pentru noi, momente de neuitat. Poate ca pana acum v-a fost greu sa intelegeti ca de obicei doamnele si domnisoarele sunt mult mai romantice si asta pentru ca asa este firea lor si nu trebuie sa le condamnati.

Ba din contra ar fi de apreciat ca in aceste luni dedicate lor si nu numai, februarie si martie, sa incecati sa le oferiti ceva mai multa atentie si sa petreceti ceva mai multe momente in preajma lor. In cele din urma va vor multumi pentru fiecare moment in parte, in special daca in aceste zile veti evita sa le criticati si sa le tineti cont de actiunile pe care vor sa le inteprinda.

Pe de alta parte, daca veti reusi sa le dovediti dragostea efectele benefice ale vietii de cuplu se vor resimti timp indelungat, ceea ce nu este deloc rau. Si nu uitati ca pe langa traditionalii trandafiri si vorbele frumoase puteti sa mai adaugati si ceva nou pe lista voastra. Spre exemplu puteti lua in calcul urmatoarele variante:

  • o cina in oras;
  • sa mergeti sa vizionati un film sau sa mergeti la o piesa de teatru;
  • sa incercati sa faceti diverse activitati impreuna;
  • sa optati pentru cateva plimbari in timpul serilor, chiar daca va simtiti mult prea obositi sa faceti asta;
  • sa gatiti impreuna
  • sau de ce nu sa-i pregatiti cada pentru momentele ei de relaxare;

Nu trebuie sa fii un geniu sau un expert pentru a intelege ce isi doreste persoana de langa tine trebuie doar sa asculti si sa privesti foarte bine in jurul tau. Si astfel vei intelege exact ceea ce isi doreste. Bineinteles ca ai putea sa incepi chiar cu momentele ei de relaxare si sa-i pregatesti baia astfel incat sa se indragosteasca de tine. Iar daca nu ai nici un fel de idee despre cum ai putea sa faci acest lucru ai putea sa te inspiri din  materialele de mai jos.