Daca ar fi sunat alarma la primul fum…

Posted by

Un incendiu izbucnit in toiul noptii este mai mult decat infricosator. In cazul in care te trezesti la timp si reusesti sa iti scoti familia din mijlocul flacarilor, sunteti salvati, iar celelalte pierderi se pot recupera.

Peretii plini de apa, acoperisul pe jumatate carbonizat se mai pot repara sau ridica din nou, dar vietile pierdute sau accidentarile grave lasa urme adanci. Ar fi tardiv sa fii certat si amendat in situatia acesta, dar niciodata destul de tarziu sa inveti ca fara aviz pompieri preparati mancarea in pericol, va petreceti timpul intr-o locuinta extrem de periculoasa si dormiti intr-un areal nesigur. Un parteneriat cu Protecons.ro incepe cu consultanta. Echipa de profesionisti vine la fata locului, inspecteaza cu atentie,propune solutii si le implementeaza, daca au acordul tau. Tot ceea ce este nepotrivit legat de proiectarea constructiei, de amplasarea ei, de incalcarea anumitor norme de securitate poate fi pus la punct prin colaborare si oricat timp ar costa si cati bani ar presupune schimbarile cerute de ei, sa te gandesti ca iti vor binele. Au lucrat cu beneficiari arhicunoscuti, cu hoteuri, depozite, linii de productie, hipermarketuri si fabrici si datorita vigilentei, in locurile respective nu s-au produs incendii sau alte incidente.

Pasul urmator, la fel de important se refera la cumpararea si montarea echipamentelor de prevenire, alarmare si stingere a incendiilor. Asculta-i si investeste in ceea ce ar putea sa te salveze si sa-ti salveze viata si casa! Cumpara si monteaza aparate care reactioneaza de la prima coloana de fum si care insista pana te trezesti si faci ceea ce trebuie!

Importante sunt si punctele de stingere a incendiilor in faza incipienta a acestuia.

Cand flacarile pot fi inabusite, actioneaza si nu astepta cu mainile incrucisate venirea pompierilor! Daca situatia te depaseste, nu forta limitele!
Dupa ce ai pus tot la punct si sunt convinsi ca locuinta ta este 100% securizata, te ajuta sa obtii aviz pompieri si autorizatie psi, inspecteaza permanent cladirea ca pericolele sa fie indepartate si neregulile puse la punct.

Ei raspund in fata tuturor controalelor, dar mai ales raspund nevoii tale de liniste si siguranta. Daca in constructii gigantice au organizat totul la superlativ, se intelege ca pot tine sub control si casa ta. Chiar daca in gospodarile particulare nu sunt atatea restrictii ca in institutii, nu uita ca singur trebuie sa iti asumi cea mai mare responsabilitate fata de sanatatea si integritatea ta si fata de securitatea celor dragi si sa pastrezi si bunurile familiei dobandite cu multa truda.
Toate aceste servicii indispensabile se obtin usor fiindca firma poate fi contactata in mai putin de 7-8 minute pe site-ul oficial.

Dupa programare, poti considera ca debutul colaborarii a avut loc. Beneficiarii spun ca la capitolul exigenta, specialistii de la firma amintita mai sus merita nota 10 din 10. Considera acest fapt un privilegiu, fiindca nu ai nevoie de un act lipsit de acoperire, ci sa ai certitudinea ca dormi linistit in casa ta! Hai, nu mai pierde timpul, daca vrei sa fii avertizat de la primul miros de fum si totul sa fie pus in ordine!