Nu se poate calitate la un pret infim

Posted by

M-am saturat sa explic tuturor ca nu pot avea servicii de calitate daca nu investesc. Am senzatia ca lumea asta in care traiesc este din ce in ce mai zgarcita, dar au pretentii cand vine vorba de calitate. Si ma intreb oare cat va functiona acest tip de cereri si pretentii, deoarece eu una nu mai inteleg nimic din ceea ce inseamna un produs de calitate. Si sa nu uitam de un lucru foarte important, calitatea reprezinta o suma de bani investita intr-un oarecare produs. Din cate am observat oamenii nici acum nu au inteles ca nu poti avea calitate la kilogram.

Nu poti face ceva bun si benefic cu un pret foarte scazut, cum nici nu poti face dintr-o fotografie proasta una buna. E ca si cum ai intinde de ceva, iar acel ceva la un moment dat se rupe, cam asta se va intampla si cu calitatea la care unii doar viseaza, dar nu investesc in acest sens. Sau probabil ca ne-am obisnuit sa traim in tara lui merge si asa.

Spre exemplu nu poti avea pretentii la fotografii de lux, daca tu apelezi la cel mai slab calitativ profesionist pentru ca nu-ti permiti din punct de vedere financiar ceva mai bun. Sunt diverse tipuri de fotografi, cum este si acel fotograf nunta iasi, care iti pot oferi adevarate capodopere de arta, iar aici totul este de inteles. Cand am spus mai devreme ca oamenii sunt zgarciti nu m-am referit la acei oameni, care intr-adevar chiar nu au bani, ci la acele persoane care iubesc banii mai mult decat orice altceva.

Si nu va ganditi ca nu exista astfel de persoane, caci mai nou acestea au cam aparut ca ciupercile dupa ploaie. Si din ce in ce mai mult am senzatia ca se promoveaza prostia, rautatea si nesimtirea. Habar nu am pana unde vor continua toate aceste nebunii. Nu imi place sa vorbesc despre lucruri urate, de aceea prefer sa ma  axez pe tot ce este mai frumos, chiar daca asta intr-o oarecare masura ma poate afecta.

Cu siguranta am nevoie de ceva mai mult, cu siguranta vreau sa contribui si eu la schimbare, dar imi dau seama ca nu este suficient doar sa ma schimb eu, iar cei din jurul meu sa-si vada de drum ca si pana acum. Cu cat trece timpul, cu atat imi dau seama ca nu m-am nascut in locul potrivit. Eu una inca mai sper ca se va schimba cate ceva.