Cele mai cautate rochite din aceasta primavara

Posted by

Nu stiu daca si voi ati luat masuri ca si mine, dar de vreo doua zile tot incerc sa-mi fac temele in ceea ce priveste tinutele din aceasta primavara. Si nu mi-ar fi atat de greu sa aleg cate ceva, daca nu as fi atat de sclifosita. Nici nu vreau sa ma gandesc pe langa cate tinute nu am trecut fara sa-mi pese daca le port sau nu. Cred ca ar fi timpul sa-mi fac propriile idei si sa ma aranjez exact asa cum imi place mie.

Nu vreau sa fiu o persoana „sofistica” si sa ies prea mult in evidenta, dar parca prea mult timp am stat in anonimat. Iar acum imi doresc sa fiu in pas cu moda, dar in acelasi timp sa-mi faca placere de ceea ce port. Sunt foarte putine persoane ce constientizeaza acest lucru, dar mi-am dat seama, printre multe altele ca nu pot fi asa cum pretinde majoritatea persoanelor. Ceea ce mi-a placut foarte mult in acest an este faptul ca, desi nu sunt o consumataore fidela a rochitelor, in acest an se poarta foarte mult acele rochite cu imprimeuri florale.

Iar acest lucru ma face foarte fericita, deoarece sunt cam singurele materiale care imi plac si care fac exceptie de la regula. Pe de alta parte nu pot neglija nici acele rochii realizate din materiale mate, fara nici un fel de imprimeu sau simple, asa cum le mai numesc eu. Insa daca aveti tendinta sa va alegeti un material cu imprimeuri florale aveti grija si la croiala rochiilor.

Daca este o croiala mai sofisticata puteti incarca rochia si mai mult, iar daca o purtati sa nu mai fie pe gustul vostru. Pana una alta eu imi doresc o rochita dintr-un material floral dar cu o croiala simpla. Si nu ma las pana nu voi avea o astfel de rochita.