Masajul erotic, un subiect greu de abordat

Posted by

Despre masajul erotic se poate spune multe si stiu ca s-a mai discutat acest subiect pe blog. Este un subiect tabu pe care multi in evita desi este o afacere perfect legala si oameni care activeaza in aceasta industrie sunt oameni normali care au familie acasa si care trateaza totul ca pe un simplu job. Pana la urma asta si este, un job ca oricare altul, doar ca mie mi-a placut mai mult sa scriu de exemplu asa cum altuia poate ii place sa fie mecanic auto sau poate impart cu unele cititoare pasiunea pentru croitorie.

Nici un job in lumea asta, atata vreme cat este legat nu are de ce sa fie rusinos, chiar si o femeie de serviciu are rostul ei intr-o firma sau pe scara unui bloc si fara ele probabil locul in care muncim sau traim ar fi mai murdar cu siguranta. La fel si cand vorbim de masaj erotic sector 5 sau oricare alt sector din Bucuresti, vorbim de un job normal ca oricare altul.

Am stat de vorba zilele trecute cu cineva care chiar lucreaza la un astfel de salon de masaj, eram curioasa de ce se intampla acolo si mi-a explicat ca nu se intampla nimic diferit de ce se intampla in orisicare alt cabinet de masaj cu singura diferenta ca maseuzele sunt goale. Mai mai ca incerca sa ma convinga ca m-as putea angaja si eu, doar ca le-am spus ca sunt multumita de castigurile mele obtinute in urma textelor pe care le scriu, totusi le-am spus ca sunt interesata sa vizitez un astfel de salon de masaj.

Desi pare o afacere sigura si care aduce intotdeauna profit sa stiti ca nu e chiar asa, citeam chiar zilele trecute in presa locala de un salon de masaj erotic care a dat faliment. De ce? Se pare ca nu au gasit modele suficiente ca sa poata sa sustina acest business, asa ca daca te gandesti sa iti deschizi o astfel de afacere in afara Bucurestiului sau a altui oras foarte mare din tara, atunci probabil sansele de reusita sunt foarte mici.

Desi nu au o imagine foarte buna pe piata sa stiti ca multe dintre locatile in care se desfasoara astfel de activitati sunt locatii curate, aranjate, relaxante si in care te poti bucura de momente unice alaturi de maseuze cu experienta.

Amica de care va spuneam mai devreme lucreaza la masajclub.com si parea foarte multumita de jobul ei mai ales ca este destul de bine platita. Acum sa nu va inchiputi ca a ajuns milionara dar nici rau nu o duce. Asa ca daca esti o tanara care doreste sa isi gaseasca noi oportunitati de a castiga bani poate arunci un ochi pe siteul lor la sectiunea de cariere, poate cine stie capeti curaj si incerci.