3 coafuri usor de realizat pentru birou

Posted by

Nu stiu cum te descurci tu in fiecare zi cu aranjatul parului, dar eu una ajung sa ma impotmolesc in rutina zilnica, mai ales atunci cand unele suvite de par sunt mai razvratite ca oricand. Iar asta nu este tot, de fiecare data incerc sa gasec cate ceva nou, numai ca nu prea am timp pentru coafuri sofisticate sau mai stiu eu ce tip de coafura ce iti ocupa mult timp.

Intotdeauna am spus ca pentru birou am nevoie de coafuri usor de realizat si cat mai repede posibil, poate ca de aceea in ultima perioada am optat doar pentru varianta simpla si anume – periatul parului si cam atat, fara nici un fel de coafura. Astfel ca m-am gandit sa va prezint 3 dintre coafurile cele mai simple si cele mai rapide.

3 coafuri elegante pentru birou

Asa cum am spus si mai sus, coafurile despre care am de gand sa scriu sunt foarte usor de realizat, in plus de asta nu ai nevoie de dexteritate sau de nu stiu ce exercitiu, caci le poti face chiar si atunci cand esti somnoroasa. Asadar pregateste-te pentru 3 super coafuri simple de realizat.

 1. Prinde-ti parul in coada!

Stiu ca asta pare cel mai simplu mod de a profita de o coafura, dar trebuie sa ai in vedere totusi ca aceasta coada sa devina una eleganta. Nu te poti prezenta la birou asa oricum. Si pentru ca stiu ca iti place ca totul sa fie pe repede inainte, aceasta coafura nu iti va lua mai mult de 5 minute. In cele ce urmeaza am sa-ti prezint si pasii corecti:

 • periaza-ti parul si strange-l in partea de sus a capului;
 • trage de cateva fire din partea din fata a cozii;
 • pulverizeaza un spray protector pentru a putea folosi ondulatorul;
 • mai apoi oduleaza-ti fiecare suvita a cozii pe care ti-ai realizat-o;

2. Un coc lejer si putin ravasit!

Probabil te gandesti ca va iesi o coafura foarte ciufulita si nu va avea nici un fel de forma, ca sa nu mai amintim de eleganta. Ei bine, nu este intocmai asa, desi am tot facut abuz de aceasta coafura mai mult cand eram acasa mi-a iesit destul de bine si as putea spune ca este o coafura destul de buna pentru birou. Daca inca mai ai dubii te rog sa fii atenta la pasii pe care ii ai de realizat pentru aceasta coafura:

 • pulverizeaza un spray pentru volum la baza firelor de par, pe radacini;
 • dupa aceea onduleaza fiecare suvita de par de la varfuri catre radacina (asta in cazul in care nu ai parul ondulat deja);
 • strange parul in partea de sus a capului si prinde-l cu un elastic intr-un coc;
 • iti poti lasa varful suvitelor tale libere sau le poti fixa cu cateva agrafe;

3. Un coc strans si elegant!

Poate ca aceasta este singura coafura pe care tu ai asteptat-o si poate ca iti va face placere sa o realizezi ori de cate ori vei merge la birou. Si pentru ca nici aceasta nu este o coafura foarte grea m-am gandit sa-ti dau doar pasii principali, iar de micile detalii sa te las chiar pe tine sa te ocupi.

 • in prima faza urmariti primele 2 etape de la coafura de mai sus;
 • apoi prinde-ti parul intr-un elastic in partea de jos a capului, la baza gatului sau intr-o parte exact asa cum va simtiti voi mai bine intr-un coc;
 • restul varfurilor suvitelor le poti prinde in agrafe astfel sa dai o forma eleganta cocului tau;

In mare parte acestea sunt cele 3 coafuri care nu iti ocupa foarte mult timp si pe care le poti realiza oricand iti vei dori. Tu pe care dintre aceste 3 coafuri o vei alege?