Informatii pe care trebuie să le cunoașteți despre anvelopele Hankook

Posted by

Grupul de anvelope Hankook a devenit cel de-al șaptelea cel mai mare producător de anvelope din lume. Această poziție este una pentru care compania a luptat inteligent și cu înverșunare. Fondată în 1941 ca Compania de anvelope Chosun în țara de origine a Coreei de Sud, a devenit Hankook Tire Manufacturing în 1968 după ce a fost redenumită. Încă mai are sediul în Seul, capitala sud-coreeană, iar compania a parcurs un drum lung din 1942, când prima sa producție de 100.000 anvelope a început în fabrica sa din Youngdeungpo.

Hankook Tire rămâne unul dintre puținii producători de anvelope care și-a dedicat întreaga istorie exclusiv fabricării anvelopelor. Compania și-a mărit anual producția la 90 milioane de anvelope, cifră care a dus-o la cea de-a șaptea poziție de invidiat pe care o ocupă în prezent. Exportul în afara țărmului Coreei de Sud a început în 1962, iar prima destinație de export a fost Pakistanul. Acest lucru a semnalat, de asemenea, pașii inițiali ai companiei în extinderea operațiunilor sale pe piața mondială. Activitatea Hankook Tires pentru dominația globală a fost semnalată și în anii 1970, când compania a înființat un birou regional în Kuweit, pentru a servi drept prima sa filială din Orientul Mijlociu. Acest număr a fost în continuare majorat în anii 1980 la 18, în timp ce sediile sale centrale au crescut de asemenea la patru localizate în China, Europa și SUA. Anvelopele Hankook sunt comercializate în prezent în 180 de țări la nivel global prin intermediul celor 29 de sucursale locale ale companiei.

Inovare și cercetare

Compania a avut întotdeauna un accent foarte puternic pe inovare, precum și pe cercetare și dezvoltare. Astăzi, cercetarea și dezvoltarea reprezintă aproximativ cinci procente din vânzările anuale ale anvelopei Hankook. Cu toate acestea, anvelopele Hankook au început cu o instalație de cercetare foarte mică; un personal de cercetare de 35 de oameni în anii 1970. Acest număr redus de cercetări au făcut eforturi zi și noapte pentru a lucra la asigurarea unei producții de anvelope bazate pe inovare. Efortul de cercetare a fost majorat substanțial prin înființarea unui centru de cercetare cu drepturi depline în Daejeon în 1982. În prezent există centre de cercetare în Asia, Europa și America de Nord; Statele Unite, China, Germania, Coreea și Japonia. Prin înființarea acestor centre în diferite țări pe diferite continente, condițiile meteorologice și rutiere ale acestor regiuni sunt luate în considerare în dezvoltarea anvelopelor pentru a se potrivi condițiilor lor specifice.

Hankook Tires se îndreaptă în direcția cercetării și dezvoltării, oferind o gamă largă de anvelope Hankook 195/50/r15 si multe alte dimensiuni, din care șoferii pot face alegeri care se potrivesc atât tipurilor de autovehicule, cât și condițiilor rutiere.

Hankook Optimo Anvelope: Aceste anvelope au capacități pe tot parcursul sezonului.
Anvelopele Hankook Mileage Plus: Caracteristicile de care șoferii se pot bucura în timp ce folosesc această anvelopă includ zgomot redus al benzii de rulare, manevrabilitate excelentă, uzură redusă și o plimbare plăcută.

Anvelopele Hankook Dynapro: rezistența la rulare redusă și tracțiunea mai mare în condiții umede și în condiții de iarnă sunt caracteristici care îi vor încânta pe șoferii de mașină, în timp ce șoferii de pe șosea vor purta pur și simplu modelele de rulare ale anvelopei care asigură respingerea pietrei în timp ce îmbunătățesc aderența și accelerația.
Anvelopele Hankook Ventus: Manipularea previzibilă și excelentă, tracțiunea sporită și stabilitatea pe toate șoselele, indiferent de suprafețe, stau la baza acestei linii de anvelope.