Prima impresie: ce observa femeile la barbati?

Posted by

Femeile incep sa te scanezeimediat dupa ce spui „salut”. Lucrul amuzant este că barbatii nu ar putea să-și dea seama lista de control psihic formată în capul ei.

Mai jos sunt cateva indicii vizuale pe care o femeie le observă imediat .

1 – Pantofii tăi

De ce contează: Dacă ochii sunt fereastra sufletului, atunci pantofii sunt fereastra în stilul tău. Purtați pantofii potriviti unei tinutei masculine și veți telegrafia un mesaj mai puțin decât ideal. Dacă ar arăta ieftini, ea va bănui că ești un zgarcit. Dacă ei sunt îngrozitor și obosiți, ea va crede că nu vă pasă de aspectul vostru (și se va întreba ce altceva nu vă pasă).
Cum să procedați corect: considerați pantofii o investiție. Cheltuiti atat cat va permiteti pentru câteva perechi bune – alegeti pantofi atât ​​negri cat si maro, precum și mocasini sau pantofi casual. Și asigurați-vă că încălțămintea dvs. este potrivită pentru tinuta – aceasta înseamnă că purtati adidași sau sandale la un costum.

2 – Salutul

De ce contează: De ce credeți că sunt atât de nervosi atunci când concurenții încep să iasă din limuzina emisiunii Burlacita? Este pentru că au disponibile doar câteva cuvinte și gesturi pentru a face o primă impresie bună. Un salut este prima ocazie de a vă prezenta în modul în care doriți să fiți văzut. Strângerea de mână, zâmbetul și salutul contribuie impreuna.
Cum să reușiți: fiti încrezători, dar prietenosi. Nu priviți in gol, sau în sus și în jos, înainte de ajunge in aintea fetei. Bineînțeles, dacă nu reușiți să faceți contact cu ochii din cauza emotiilor, nu este foarte bine. Uitati-va în ochi ei, zâmbiți călduros și repetați-ne numele (pentru a vă ajuta să vă amintiți). Și niciodată nu subestima puterea unei strângeri de mână puternica.

3 – Mâinile tale

De ce contează: De vreme ce deja vorbim despre strângerea de mana, să discutăm despre starea pielii. Știu că hidratarea probabil nu apare pe lista dvs. zilnică „To Do List”. Dar mâinile aspre nu sunt ceva pe care doamnele doresc să le suporte. Nimeni nu vrea să atingă pielea aspra. Chiar dacă credeți că hidratarea nu este demna de un barbat, este în interesul dumneavoastră să vă păstrați pielea netedă.

Cum să procedați corect: păstrați o cremă de mâini la birou la locul de muncă și folosiți-o atunci când vă gândiți la gama fantezistă de fotbal sau încercați să decideți ce să mâncați pentru prânz.

4- „Look-ul”

De ce contează: Există, bineînțeles, multi băieți care se ocupă imbraca fara să știe cum sa asorteze hainele. Se afișează la o întâlnire într-un tricou de tip „I’m with Stupid”, de exemplu. Sau merg la o întâlnire de afaceri purtând o jachetă si bocanci de rocker.
Dar, de obicei, sunt lucruri mai mici care te pot face cu o prima impresie. O cămașă nedeslușită, nevăzută – pantaloni care, în mod clar, nu au fost calcati – pantofi noroiosi, murdari de iarba.

Cum se procedează corect: efectuați o scanare in oglindă înainte de a vă părăsi casa. Părul tău este pieptănat? Șireturile tale legate? Cureaua ti se potrivește cu pantofii? O scurtă privire in oglinda vă va salva de la mici greșeli într-o primă impresie.

5 – Ceasul tău

De ce contează: Femeile nu se așteaptă ca fiecare bărbat să poarte un Rolex, dar ne așteptăm să purtați ceasul unui bărbat – nu al unui copil. Nu se confruntă cu Mickey Mouse. Nu se uită la calculator. Și nimic din cauciuc dacă nu conduci un maraton.
Cum să procedați corect: dacă este timpul să vă îmbunătățiți încheietura mâinii, faceți o plimbare la raionul de ceasuri din mall, pentru a vedea ce vi se potriveste.

6 – Gramatica ta

De ce contează: Chiar și în primul schimb de „Bună ziua” și „Buna numele meu este”, doamnele judeca. Observă dacă folosiți cuvinte mari sau nu, dacă spuneți „umm”, sau „tip” sau „scumpo” și dacă vocabularul dvs. este plin de injuraturi.
Cum se face corect: Citiți mai multe cărți? Noi nu cerem cuvinte de zece dolari să cadă în fiecare propoziție, dar vrem să ne simțim încrezătoare că puteți să purtati o conversație dacă vă prezentăm prietenilor sau familiei noastre, fără teama că ne-ar deranja.