Cum a aparut manichiura franceza?

Posted by

Pentru unii, atracția culturii franceze este incontestabilă. Moda, mâncarea, vacanțele plătite in avans – totul pare a fi așa … je ne sais quoi. Deci, când Jeff Pink, creatorul produselor de unghii profesionale, a fost în căutarea unui nume perfect pentru manichiura personalizată, a făcut alegerea potrivită, numindu-o „manichiura franceză”. În ciuda faptului că nu are nimic de-a face cu Franța, pretinzând că numele țarii a dat imediat iluzia eleganței, sofisticării și stilului.

În realitate, manichiura franceză s-a născut în Calabasas, o mică suburbie din California, în apropiere de zonele viticole, un fel Turnul Eifel sau haute couture de pe străzile din suburbii. Pink a creat manichiura (unghii bej cu varfurile albe) pentru a se potrivi nevoilor celor de la studiourilor de la Hollywood. La vremea respectivă, actrițele care petreceau o o mare parte din timpul rezervat filmarilor având unghiile pictate pentru fiecare cadru pentru a se potrivi cu fiecare schimbare a costumului. Directorii de film i-au propus lui Pink să găsească un aspect de unghii care să se potrivească cu fiecare rochie pe care femeile o purtau și, prin urmare, a fost creată manichiura franceză cu aspect natural.

Barbra Streisand a fost primul star de la Hollywood care a oferit o poveste intr-un post de televiziune national, vorbind cu Johnny Carson in show-ul „Tonight Show”, despre manichiura franceza intr-un mod in care a atras celebritatile de astazi sa isi poarte unghiile in cadrul filmarilor. Cher avea, de asemenea, o forma de invidiat a mâinii de aceea a fost foarte usor sa promoveze manichiura franceza in randul starurilor si, indirect în lumina reflectoarelor.

De-a lungul anilor, manichiura a trecut prin variații. Acum vedem, de obicei, aspectul modificat cu varful unghiei colorat in variate culori, dar se pare că manichiura franceză ramane tot baza.

Nu este nimic mai atragator ca un strat proaspăt de lac de unghii care să vă ajute să vă completați aspectul. Chiar mai bine, fiind capabil să vă relaxați și să vă răsfățați pe măsură ce obțineți o manichiură.