Informatii despre aparatele de aer conditionat Airwell

Posted by

Airwell oferă soluții flexibile pentru fiecare caracteristică a clădirii și multe altele!

Dacă locuiți la mai puțin de 10 kilometri de mare, un sistem de climatizare Airwell este proiectat să reziste la rigorile mediului dumneavoastră și este susținut de una dintre cele mai bune garanții pe care le veți găsi pentru un aparat de aer condiționat Airwell HDD-012 Inverter 12000 BTU puteți avea un confort cu compresoare în două trepte, care permite sistemului să ridice nivelul de răcire dacă este necesar, în timp ce funcționează în cea mai mare parte în stadiul scăzut, unde vă bucurați de cea mai mare eficiență și cea mai bună dezumidificare. Este, de asemenea, în general mai silențios în stadiul scăzut.

Și dacă este asociat cu o unitate interioară cu viteză variabilă și un control bun, acest sistem de răcire poate oferi o gestionare mai inteligentă a energiei și a confortului.

Instalațiile de aer condiționat sunt proiectate să fie cele mai bune unități ale celor de la Airwell. Compresia în două trepte, funcționarea ridicată și funcționarea silențioasă sunt toate motivele cheie pentru care această unitate merită numele seriei.

Cuplați-l cu o unitate interioară cu viteză variabilă Infinity și un control Infinity pentru o gestionare a energiei și a confortului chiar mai inteligent și aveți un sistem excepțional de răcire.

Modelul HDD-012 este diferit în multe feluri. Oferă compresie cu viteză variabilă care poate să coboare în 5 etape până la 25% din capacitatea sa. Asta e mare dintr-o perspectivă de confort. Abilitatea de a rula în viteze mai mici, în cea mai mare parte a timpului, face să fie mai liniștită și mai abilă în îndepărtarea umidității și menținerea temperaturilor chiar. În plus, acele viteze mai joase reprezintă punctul forte pentru cele mai bune nivele de eficiență ale unității și pentru a obține cele mai multe beneficii din alte sisteme pe care le aveți ca un purificator de aer datorită fluxului mai constant de aer prin sistem.

Și, din când în când, puteți să vă faceți upgrade la o componentă la un moment dat. Cel mai adesea, saltul spre o mai mare eficiență și un confort mai bun prin intermediul unui sistem de comunicare pentru locuinta dvs. poate însemna că trebuie să vă ocupați de costul unui întreg system. Expertuii Airwell vă pot ajuta să determinați dacă poate funcționa cu unitatea interioară existentă, astfel încât să puteți actualiza pașii.