Fotografia erotica aduce succesul

Posted by

Sa nu spuna vreun barbat tanar ca isi acopera ochii cand vede o fotografie erotica reusita fiindca omite voit adevarul. O priveste fie din curiozitate, fie instinctual, iar daca este o poza reusita, plina de mister, doreste sa o cunoasca pe femeia respectiva natural. Imi amintesc cand eram copil si mi se spunea sa nu ma uit la un anumit lucru sau sa pun mainile la ochi, cum rasfiram dorit degetele ca sa vad.

Fotografia erotica artistica aduce succesul mai multor persoane. Am putea spune ca norocul roieste in jurul ei.

1. Acest tip de poza l-a consacrat pe Andreescu Gabriel, iar in prezent primeste cereri si de la fotomodele internationale. Pozele realizate de el sunt cele mai reusite, de aceea comenzile nu se mai opresc. In cazul in care ai nevoie urgenta de serviciile lui, solicita-le din timp sa ti se faca programare. Care sunt ingredinetele care fac din fotografiile sale erotice cele mai apetisante din cate s-au vazut vreodata? Aparatura performanta si recuzita. Pozele ii ies perfecte fiindca aparatele sunt foarte scumpe, locurile in care modelele sunt puse sa pozeze de lux. Modelele zambesc fericite si sigure pe ele din poze datorita Lui Andreescu Gabriel care adauga retetei succesului si:

-priceperea profesionala. Fara sa exageram, Andreeascu Gabriel este maestru al fotografiei erotice din Romania fiindca se pricepe cum sa aseze modelul, cu ce sa-l accesorizeze, cum sa foloseasca lumina ca arma erotica. La talentul innascut se adauga si cursurile de formare continua si participarea la targurile internationale de profil.

-capacitatea de a castiga increderea femeilor care ii pozeaza. Nu poti sa te asezi pe jumatate goala in fata oricui, ci in fata oamenilor seriosi, suficient de maturi emotional sa nu amestece lucrurile intre ele.

2. Celor care pozeaza, modelelor. Cu fotografiile marca Andreescu Gabriel ele merg la sigur, fie ca se bat pentru brandurile de lenjerie intima, fie ca imbratiseaza cariera de model videochat, fie ca vor sa joace intr-o telenovela. Regizorii au nevoie de femei frumoase, perfecte pentru rolurile din telenovele. Va amintiti frumoasele care jucau roluri de salvamar? Credeti ca au fost selectate dupa prezentarea fotografiilor in pantaloni sau in rochii lungi sau proba de costum de baie a facut diferenta. Stim foarte bine ca si in concursurile de Miss, proba costumului de baie face diferenta de multe ori, asa ca fotografia erotica este deosebit de necesara.

Si in filmele romantice, in cele cu mesaj sau politiste exista scene erotice si nu pot fi jucate de oricine. Departajarea este facuta prin intermediul acestor poza. Am vazut astfel de scene jucate de femei trecute de a doua tinerete fiindca si ele fac sex, asa ca fotografia erotica reusita este cale catre succes.

Sunt sigura ca putina reticenta care mai exista va fi inlaturata usor-usor, iar acesta arta va intra in normalitate si va avea multi consumatori, fiindca si pictorii renumiti ai lumii au avut succes cu nudurile sau dimpotriva au fost contestati din cauza indraznelii de a le picta.

Femei frumoase, Andreescu Gabriel asteapta sa va puna in valoare frumusetea si sa va faciliteze calea catre succes!