Iata de ce ai nevoie de suspensii pe aer si de unde sa cumperi la pret rezonabil

Posted by

Probabil ai mai auzit despre suspensia pe aer. Nu este o noutate, poate doar faptul ca poti face o astfel de achizitie la un cost rezonabil. In acest sens, in randurile urmatoare ne adresam celor care au nevoie de un upgrade al masinii si nu sunt neaparat dispusi sa scoata din buzunare sume exagerate.

De altfel, pentru ce ai nevoie de suspensii pe aer? Avand in vedere ca masinile nu sunt prevazute din fabrica cu aceste tipuri de suspensii, de ce ai opta sa dotezi autovehiculul cu astfel de accesorii? Poti fi motivat in mod special de faptul ca vei putea transporta mai multa marfa sau pur si simplu poti mari capacitatea de incarcare a masinii. De asemenea, suspensia pe aer te ajuta sa ridici garda de la sol, protejezi in acelasi timp si suspensia existenta.

Daca vorbim in mod special despre pernele pe aer de marca AirPower, fie ca este vorba despre suspensii pe aer Skoda sau pentru alte masini – Audi, Toyota etc. – acestea au un rol multiplu. Sunt realizate dintr-un cauciuc rezistent implicit la frecare, la temperaturi extreme si la combustibil.

Cum stiu ca ce aleg este bine si ca va rezista?

Pernele pe aer AirPower vin la pachet cu garantia aferenta si anume 12 luni. Asta inseamna ca stii sigur ca vreme de un an orice s-ar intampla cu ele pot fi schimbate imediat. Dar nu va fi cazul, producatorul mentioneaza ca pot avea durata de viata de pana la 4-5 ani, in functie si de stilul de condus.

In plus, pentru cei care comanda de la un furnizor autorizat, cum este si magazinul online perneauxiliare.ro, vor avea si garantia ca alegerea lor este una buna. Asta pentru ca pana la a comanda vor parcurge cativa pasi si anume din pagina oficiala vor nota tipul de masina si anul de fabricare. Prin urmare este imposibil sa aleaga tipuri de perne pentru alta masina, acestea sa nu se potriveasca autovehiculului

Important de precizat este ca suspensia pe aer, pernele acestea auxiliare vor putea fi montate numai la masinile cu arcuri elicoidale. Pot avea presiune reglabila, in functie de tipurile de calatorii efectuate.

Cat costa aceasta dotare

Un astfel de tuning rapid poate fi efectuat pe bani putini. Setul de perne, in numar de doua si cu toate accesoriile necesare incluse, costa 300 de lei de la perneauxiliare.ro. Pentru comenzi mai mari de 400 de lei transportul este gratuit.

Orice set de perne auxiliare achizitionat de aici are un cost fix, de 300 de lei. De preferat ca montajul sa fie realizat in service, iar pentru aceasta etapa furnizorul se angajeaza sa ofere si suport, consiliere din punct de vedere tehnic. Poate oferi si video pentru multumirea clientilor si asigurarea acestora ca pernele sunt montate cum trebuie.

Un cost modest am putea spune, pentru a va bucura de confort sporit. Interesati?


Contact:

0744 870 142
office.perneauxiliare.ro@gmail.com