Vrei sa detii un Mercedes S Class la tine in garaj? Afla de oferta Elite Cars Leasing

Posted by

In universul auto oportunitatile pot fi surprinzatoare. Piata masinilor rulate este o piata aflata in plina crestere care reuseste sa aduca zambete pe fetele celor care isi doresc un vehicul de calitate, dar fara costuri mari. Pentru multi oameni achizitionarea unei masini noi poate fi un vis dificil de realizat, dar masinile rulate ofera o solutie la indemana. De la economie la diversitate, aceste autoturisme sunt mult mai mult decat simple vehicule. Daca te gandesti sa-ti schimbi masina veche cu una rulata, atunci trebuie sa citesti mai departe si sa afli de Elite Cars Leasing.

Acest dealer iti pune la dispozitie un Mercedes S Class sau un model diferit pentru ca tu sa poti avea in sfarsit masina visurilor. In garajul tau se va afla o noua masina cu multi cai putere si cu dotari care mai de care. Iata ce trebuie sa stii despre ofertele acestui dealer.

Ai parte de un stoc variat de masini

Daca vei dori sa cumperi o masina din cadrul Elite Cars Leasing ai posibilitatea sa alegi una din stocul variat de masini. Acestea sunt verificate si bine puse la punct special pentru ca tu sa alegi modelul potrivit nevoilor tale. Branduri precum Audi, BMW, Tesla, Lamborghini sau Porsche sunt doar cateva dintre modelele pe care le poti descoperi in cadrul acestui dealer.

Oferta Elite Cars Leasing include achizitia masinilor in leasing, prin rate convenabile sau apelarea la cateva optiuni tot mai populare, trade in sau buy back. Vei putea “scapa” de vechea masina si sa o iei pe cea noua intr-un mod simplu.

Membrii echipei Elite Cars Leasing te vor ajuta sa iti completezi dosarul pe care il vei folosi sa cumperi masina, deci poti conta pe sprijinul lor. Vei avea parte de o colaborare transparenta atat in timpul procesului, dar si dupa daca vei intampina anumite probleme cu masina cumparata.

1 an garantie sau 15.000 km cu posibilitatea extinderii

Orice masina care pleaca din cadrul locatiilor Elite Cars Leasing vine cu un an garantie sau 15.000 de km. Aceasta se poate extinde pana la 2 ani. Un timp suficient in care poti reveni cu masina in cazul in care se intampla ceva cu aceasta. Poti sa contezi pe aceasta echipa pentru orice problema intampinata cu masina.

Echipa Elite Cars Leasing te va ajuta sa ai in garaj masina aleasa si sa o poti conduce ori de cate ai nevoie fara sa fii limitat de catre ceva anume. Conteaza pe aceasta echipa care are grija ca tu sa ai parte de o masina sigura.

Pe site-ul Elite Cars Leasing gasesti mai multe detalii despre masini, dar si despre procesele de predare-primire. Vei reusi sa iti indeplinesti acest vis si sa conduci o masina de mare calibru, pentru ca de ce nu, de multe ori se intampla sa iti pui dorintele pe pauza si sa le amani pentru o alta data.

Contact:

0758 908 010

office@elite-cars-leasing.ro