Despre usi de garaj tip rulou si despre Alexiana Group aflati din acest articol

Posted by

Cu totii ne dorim functionalitate, estetica si siguranta atunci cand vorbim de casa noastra. 3 criterii importante de care vrem sa beneficiem mereu, indiferent de anotimp. Desi un element important, este lasat de cele mai multe ori la urma – este vorba despre usa de garaj. Usile de garaj tip rulou atrag atentia din ce in ce mai mult printre cei care doresc sa-si doteze casa intr-un mod cat mai facil. Ce anume le face atat de remarcabile si de cerute pe piata, aflati in randurile de mai jos.

Furnizorul Alexiana Group si-a facut un scop din dotarea caselor romanilor si nu numai, cu sisteme moderne, automatizate. Astfel de usi de garaj rulou sunt recomandate mai ales in cazul celor care au un garaj de mici dimensiuni. Datorita acelui design compact, acestea economisesc spatiu si pot fi manevrate cu usurinta.

In realizarea lor s-au folosit materiale de buna calitate

Usile de garaj sunt confectionate din lamele din aluminiu, rezistente la coroziune. Acestea sunt umplute cu spuma poliuretanica care are rolul de a asigura izolare fonica si termica. La fel ca si in cazul usilor sectionale de la Alexiana Group, acestea prezinta avantaje care au ca rol diminuarea sunetului, atat la interior, dar si la exterior, dar si pastrarea caldurii din interior. Astfel, veti face economii semnificative de caldura, ceea ce va fi in avantajul vostru.

Un lucru ce trebuie mentionat despre usile de garaj tip rulou este ca acestea pot fi actionate manual, dar si electric, cu ajutorul unei telecomenzi, lucru care va permite sa economisiti timp si sa faceti lucrurile intr-un mod mult mai practic. Aceste usi pot fi echipate atunci cand se doreste si daca se doreste cu fante de aerisire, profile transparente pentru iluminare sau o bariera electro-optica.

Ele pot fi personalizate si alese intr-o culoare care sa se potriveasca cu garajul sau cu exteriorul casei. Indiferent de alegerea facuta trebuie sa stiti ca aceste usi sunt unele care va vor face sa va spuneti ca ati facut o alegere buna si ca ati investit intr-un sistem practic, unul modern.

Alexiana Group ofera garantie extinsa

In primii doi ani se ofera doua interventii gratuite care includ resetarea motorului, reglarea cursei si resetarea unei erori, asta daca exista vreuna. Cumulati in total, veti avea parte de 10 de ani garantie la aceste sisteme moderne. Daca se opteaza pentru inscrierea online pentru acestea, atunci veti primi un an in plus la garantie. Daca trageti linie, la final veti avea 11 ani in care usile de garaj tip rulou vor fi asigurate din punct de vedere tehnic.

Alexiana Group se asigura ca usile vor functiona corespunzator si ca voi veti avea parte de siguranta pe care de mult o doriti pentru casa si imprejurimile acesteia. Pe site-ul oficial alexiana.ro veti avea ocazia sa vedeti poze cu toate proiectele terminate pentru a lua o decizie care sa va multumeasca pe deplin.

Contact:

www.alexiana.ro
0230 560 560
0755 111 222
office@alexiana.ro