Henna, in spatele a ceea ce inseamna arta tatuajelor

Posted by

Nu stiu daca voi veti fi de aceeasi parere ca si mine, dar eu una sunt foarte impresionata de ceea ce inseamna henna si in special desenele, tatuajele realizate cu aceasta.

Desi tine mai mult de arta indiana pentru a manui aceasta metoda de a realiza tatuaje, in ultima perioada am vazut din ce in ce mai multe domnisoare ca merg pentru a-si realiza asemenea tatuaje.

De ce sunt atrase persoanele de sex feminin de tatuajele cu henna?

Poate ca ar fi fost mult mai bine si mai normal daca as fi vorbit cu o persoane cu un astfel de tatuaj, astfel as fi stiut exact ceea ce simte si de ce si-a dorit pe corpul sau un asemenea tatuaj. Insa daca stam putin si ne gandim la ceea ce inseamna henna si ceea ce reprezinta veti vedea ca rapunsul este unul cat se poate de simplu. Si poate ca aceasta este forma cea mai simpla de a avea un tatuaj pe care tu ti-l doreai, dar nu aveai curaj sa ti-l faci.

Ce este henna?

Henna este un praf pe care il poti transforma intr-o pasta de culoare inchisa. Cu aceasta pasta iti poti desena corpul sub forma unor tatuaje. Insa cea mai importanta caracteristica a ceea ce inseamna henna reprezinta rezistenta acesteia (sunt posibile si cateva saptamani) la apa. Astfel ca tatuajul tau nu se va curata la primul dus pe care il vei face.

De ce sunt persoane interesate de tatuajele cu henna?

Aici as putea sa ma includ si eu, mai ales ca eu una fug de intepaturi si mi-ar fi mult mai usor sa accept un tatuaj cu henna decat un tatuaj permanent plin cu intepaturi. Iar in situatia mea sunt destule persoane ce practic fug de intepaturi si de durerea acestora.

In plus de asta, daca si tu te plictisesti de acelasi tatuaj si nu il suporti sa-l ai prea mult timp, tatuajul cu henna este perfect pentru tine. Ca sa nu mai vorbim despre faptul ca, acestea pot fi adevarate opere de arta in functie de cat de talentat/talentata este cel sau cea ce iti realizeaza acest tatuaj cu henna. In cele ce urmeaza am sa las cateva modele de tatuaje si m-ar interesa sa stiu care v-ar atrage mai mult?