nuanta de gri

Cum sa iti faci parul in nuanta de gri?!

Posted by

Daca esti una dintre acele domnisoare care isi doresc sa-si schimbe culoarea intr-o nunata nonconformista, cred ca nu mai este cazul sa vorbim despre nuanta de sezon si anume – griul. Cu fiecare zi care trece am observat tot mai multe domnisoare care si-au schimbat diversele nuante de par intr-o nuanta de gri. Spre deosebire de alte nuante pentru par, griul pare a fi una dintre cele mai pretentioase nuante.

Cum poti obtine o nuanta de gri pentru parul tau?

Desi am spus putin mai devreme ca aceasta nuanta este una foarte pretentiosa, cred ca pentru o nuanta interesanta si adecvata a ceea ce iti doresti ar fi timpul sa mergi la un specialist si sa ii ceri cateva sfaturi. Sau poate ca ar trebui sa-ti faci nuanta dorita intr-un salon, daca ai indoieli asupra a ceea ce poti sa ii faci parului tau.

Insa daca te incapatanezi si vrei sa realizezi aceasta nuanta pentru parul tau acasa trebuie sa fii atenta la urmatorii pasi:

  • tipul de nuanta pe care il detii inainte sa te vopsesti;
  • decolorarea parului tau intr-o nuanta cat mai deschisa de blond;
  • colorarea parului cu nuanta preferata de argintiu;
  • folosirea unui nuantator gri;
  • ingrijirea firului de par mult mai atent decat in trecut;

Iar acesti pasi nu sunt decat cateva etape care sa te faca sa realizezi ceea ce inseamna schimbarea nuantei parului tau si ce sacrificii implica acest lucru. Dar, cu riscul de a ma repeta cred ca ar fi mult mai bine daca ai ajunge pe mana unui specialist. Si asta pentru ca un specialist stie intotdeuna ce are de facut si cum ar trebui sa procedeze in cazuri extreme.

Si cu atat mai mult cand vine vorba despre nuante pretentioase sau texturi de par dificile, dar toate deciziile tele depind numai de tine. In final am sa-ti las un clip prin care vei invata cum sa-ti pregatesti nuanta dorita singura, dar asa cum am mai spus, inainte de a face orice gafa incearca sa ajungi la un specialist.