sandale

De ce ne atrag sandalele cu tocuri?!

Posted by

Se pare ca noi cele de sex feminin avem o foarte mare atractie pentru incaltamintea cu tocuri inalte si in acelasi timp elegante, indiferent ca vorbim despre patofi, sandale, botine, ghete sau chiar si cizme (iar in privinta acestora discutia poate deveni mult mai ampla).

In cele din urma am sa ma refer astazi strict la sandalele cu tocuri foarte inalte si cu toc subtire, deoarece in sezonul cald de vara, aceste perechi de incaltaminte sunt preferatele noastre. Si pentru ca in titlul articolului am lansat deja o intrebare am sa va las la dispozitie cateva indicii care sa va ajute sa optati pentru o pereche de sandale cu toc.

Prin urmare nu trebuie sa mai negam faptul ca o astfel de pereche de incaltaminte cu tocuri ne ajuta in special atunci cand vrem sa dam o impresie buna despre noi si despre tinuta noastra. Iar aici putem aduce in discutie tinutele pentru birou, tinutele pentru anumite evenimente mondene si bineinteles lista aceasta poate continua, caci pentru fiecare tinuta din garderoba noastra vom gasi cate o intrebuintare.

In schimb daca tinutele nu sunt asortate asa cum ar trebui si nu neaparat dupa moda actuala, de obicei intr-o intalnire business poti da gres din cauza tinutei neadecvate.

Ce iti poate oferi o pereche de sandale cu tocuri?

In functie de marimea si de forma tocurilor cred ca stii deja ce iti poate oferi o astfel de pereche de incaltaminte. 3 carecteristici importante ce definesc atat de bine persoanele de sex feminin:

  • stil;
  • eleganta;
  • rafinament;

Pana la urma tipul de tinuta pe care il porti definesc in totalitate felul tau de a fi, mai ales ca de cele mai multe ori articolele vetimentare se pot completa cu ceea ce noi numim incaltamintea perfecta. Si nu-i de mirare ca domnisoarele opteaza inca de la o varsta frageda pentru sandalele cu tocuri cui foarte inalte.

Pana la urma toate aceste lucruri tin de tine, cea care le porti, dar si de starea ta de spirit si de ceea ce noi numim – sa te simti bine in pielea ta. Si pentru ca tot am adus in discutie perechile de sandale cu tocuri inalte m-am gandit ca nu ar strica nici o selectie din aceasta categorie de incaltaminte.