Aerul conditionat – o investitie sigura

Posted by

Aerul conditionat devine un gadget “must have”, in special in zilele calduroase de vara. Anul acesta, nemaiputant sa tolerez caldura, am decis ca voi achiztiona un aer conditionat. Am decis ca voi face aceasta investitie de pe magazinul online Climatico.ro, deoarece sunt printre cei mai apreciati in acest domeniu. Avantajul de a cumpara produse de pe Climatico, este ca acestia ofera suport tehnic, consiliere si livrare rapida.

Desi detin o gama foarte mare de aoarate de aer conditionat, am decis ca voi alege brand-ul Daikin, datorita aspectului stylish pe care firma il adopta pentru produsele lor.

Am ales modelul Daikin FTXB20C-RXB20C Inverter 7000 BTU, un apart de aer conditionat foarte placut vizual iar, conform specificatiilor, acesta avea sa fie un aparat foarte performant.

Daikin FTXB20C-RXB20C Inverter 7000 BTU este formant dintr-un panou plat, care se armonizeaza usor in orice incapere, poate functiona in modalitate silentioasa de pana la 21 dB si are valori A+ ale eficientei in incalzire si racire, indiferent de sezon.

Aerul conditionat Daikin poate fi programat cu usurinta de catre utilizator prin telecomanda ce vine inclusa in pachet. Datorita eficientei pe care acest aparat de aer conditionat o are, temperatura poate sa scada pana la -15 grade.

Acest aer conditionat detine si functia de purificator, eliminand praful si bacteriile din aer. Utilizatorul poate alege modalitatea de functionare 24/h, pentru a asigura confortul temperaturii pentru intreaga zi.

Este cu adevarat o investitie foarte buna iar cei de la Climatico.ro au fost foarte rapizi cu livrarea produsului. Pentru o suma in plus, am optat pentru un montaj autorizat din partea echipei Climatico. Totul a decurs ca la carte, deoarece echipa care se ocupa de acest aspect este formata din profesionisti cu experienta in domeniu.

Recomand tuturor produsele Climatico, deoarece magazinul va oferi clientilor dispozitive de inalta calitate si servicii de top, la preturi exceptionale!